|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/236 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
costel75
|
Subiectul mesajului: legea 76 din 2002 Scris: 10 Mai 2005, 21:07 |
|
|
|
|
Stie cineva care este considerat ,in temeiul art.83 momentul absolvirii?
Atunci cand ai terminat anii de studiu sau cand ai luat licenta?
De exemplu:ai terminat facultatea in 2000 si ai luat licenta in 2004.
Conform art.82 "In sensul prezentei legi, prin absolvent al unei institutii de invatamant se intelege persoana care a obtinut o diploma sau un certificat de studii, in conditiile legii, in una dintre institutiile de invatamant gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat ori particular, autorizat sau acreditat in conditiile legii."
ART. 80
(1) Angajatorii care incadreaza in munca pe durata nedeterminata absolventi ai unor institutii de invatamant primesc, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare absolvent, o suma lunara reprezentand un salariu minim brut pe tara in vigoare.
Stie cineva ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
liviu70
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Mai 2005, 21:12 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
logic, normal, indubitabil si natural este momentul in care ai luat licenta in interpretarea L76/2002
|
|
| Sus |
|
 |
|
costel75
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Mai 2005, 21:31 |
|
|
|
Asa am zis si eu dar juristii de la ANOFM nu mi-au dat dreptate considerand ca data absolvirii este cea in care ai terminat scoala.N-am inteles dupa ce criteriu.Oricum sunt in afara cu multe.
M-am dus la ei cu acest REGULAMENT din 16 martie 2005 privind ajutorul de stat pentru instruirea angajatilor , dar habar nu aveau de asa ceva. Mi-au cerut sa le las o copie sa o studieze ????

|
|
| Sus |
|
 |
|
liviu70
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Mai 2005, 21:56 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
costele, sunt si ei bugetari !
asta e!
acorda-le circumstante atenuante.
|
|
| Sus |
|
 |
|
costel75
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Mai 2005, 14:39 |
|
|
|
|
Liviu, ai dreptate .Trebuie sa merg saptamana viitoare pe la ei sa vad ce raspuns imi vor da,dar e previzibil. O las balta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 52 utilizatori neinregistrati
|
|