|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/1250 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
AndreoP
|
Subiectul mesajului: Legea 290/2003 Retrocedari Basarabia Scris: 17 Mai 2011, 23:40 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna seara! Am un dosar la ANRP pe Legea 290/03 pt. despagubiri de pe urma terenurilor si imobilelor ramase de la bunicii mei care au plecat din Basarabia. Trebuia sa primesc prima transa de bani in ian. 2007 (sunt 4 ani de atunci). Intrebarea mea este ce pot face pt a da ANRP eventual statul roman(Ministerul de Finante) in judecata pt. a recupera acest debit? Vreau sa precizez ca am facut reveniri la ANRP in 3 randuri, de fiecare data au raspuns ca nu sunt bani, se asteapta de la Guvern. Este vorba de o decizie administrativa, in consecinta am deschis si contul bancar necesar. Eventual daca se afla printre dvs. cineva care m-ar putea ajuta contra unui onorariu, care s-a mai ocupat de asa ceva, sa imi spuneti. Multumesc anticipat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
AndreoP
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Legea 290/2003 Retrocedari Basarabia Scris: 18 Mai 2011, 11:18 |
|
| Curios |
 |
|
|
Va rog frumos, daca ma poate ajuta cineva, timpul ne preseaza. Am inteles ca mai am timp pana pe 6 iunie sa fac ceva cu dosarul de la ANRP, dupa care acesta se prescrie. Multe multumiri!
|
|
| Sus |
|
 |
|
oltenita4
|
Subiectul mesajului: Re: Legea 290/2003 Retrocedari Basarabia Scris: 13 Aug 2011, 08:06 |
|
| Membru nou |
 |
|
Trimiteti-mi adresa dumneavoastra de email la: oltenita4@yahoo.com, si va voi spune tot ce trebuie sa stiti. In privinta prescriptiei, stati linistit, nu se pune aceasta problema.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 54 utilizatori neinregistrati
|
|