|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/305 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
lela
|
Subiectul mesajului: legea 10 - intrebare Scris: 16 Oct 2004, 22:54 |
|
|
|
|
legaa 10
stiti cumva daca se mai pot depune acte pt. legea 10 ?
E vorba de o mostenitre pt, care am asteptat foarte mult sa completez dosarul cu acte de la arhiva, s-au miscat greu, a trecut mult timp ,
nici acum nu am chiar toate documentele care sa faca dovada ca bunicul meu a fost proprietarul unei case, desi asa a fost, dar nu am reusit sa gasim in arhive hotararea judecatoreasca sau alt document prin care el
a obtinut casa in care locuia si care a fost luata de la el cu proces verbal ,
la nationalizare .
Bunicul meu facea parte dintr-o familie cu inca 6 frati dar care familie detinea aprox 20 proprietati in Bucuresti si in apropiere ,
La decesul tatalui lor , cei 7 frati au impartit proprietatile dar nu gasesc documentul prin care bunicul meu a obtinut casa in care a ramas el , si care a fost de altfel notificata de familia mea , noi fiind singurii lui mostenitori .
Nu stiu ce sanse am , si daca mai pot sa depun actele in stadiul in care sunt ... casa respectiva este intr-o zona bine cotata , in centrul Bucurestiului (nu in centrul istoric) . Mi-ar parea rau sa pierd aceasta
mostenire ...
sfatuiti-ma
Multumesc
AYRA
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
elis
|
Subiectul mesajului: Scris: 17 Oct 2004, 09:13 |
|
| Membru senior |
 |
Membru din: 27 Sep 2004, 13:00 Mesaje: 871 Localitate: Hunedoara
|
|
Din cate stiu eu ultima prelungire a termenului a fost pana in data de 1 iulie 2003 ( Legea nr. 289/2003).
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 42 utilizatori neinregistrati
|
|