|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/318 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
nicuvar
|
Subiectul mesajului: La Multi Ani, Domnule Presedinte ! Scris: 04 Noi 2005, 09:31 |
|
| Membru senior |
 |
 |
Membru din: 17 Iun 2005, 13:00 Mesaje: 857 Localitate: Timisoara
|
Astazi, 4 noiembrie, este ziua de nastere a presedintelui Basescu.
Elev de nota 7 (mediocru, nu a fost premiant niciodata), marinar ... devotat, tata a doua fete indragostite de muzica (nti), a castigat la loterie alegerile si a devenit presedinte. De atunci o tine tot intr-o veselie  .
La multi ani.
_________________ http://nicuvar.wordpress.com/
|
|
| Sus |
|
 |
|
dinubocos
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Noi 2005, 09:39 |
|
|
|
Super prezentare!
Sa traiasca nea Traian!
Si noi toti pe langa el!
:( Eu am luat si ceva premii prin scoala. Asta inseamna ca nu voi ajunge niciodata presedinte? :( Si nici utc-ist nu am fost! Cica nu am fost cuminte!
|
|
| Sus |
|
 |
|
norocel
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Noi 2005, 09:47 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Nici Einstein nu a prea luat premii la scoala...si motivul este acum evident. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
tristan
|
Subiectul mesajului: Re: La Multi Ani, Domnule Presedinte ! Scris: 04 Noi 2005, 10:56 |
|
| Membru activ |
 |
|
nicuvar scrie: Astazi, 4 noiembrie, este ziua de nastere a presedintelui Basescu. Elev de nota 7 (mediocru, nu a fost premiant niciodata), marinar ... devotat, tata a doua fete indragostite de muzica (nti), a castigat la loterie alegerile si a devenit presedinte. De atunci o tine tot intr-o veselie  . La multi ani.
Vezi ca presedintele hahaila e indragostit de serviciile secrete! E chiar fermecat. Nu cumva sa te repereze astia ca faci glume pe seama lui si il jignesti. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: marius 12, 52 utilizatori neinregistrati
|
|