|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
constantin
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Mar 2008, 18:27 |
|
| Membru Junior |
 |
Membru din: 05 Oct 2007, 13:00 Mesaje: 125 Localitate: Bucuresti
|
Pretor scrie:
Eu nu stiu de ce nu accepti tu adevarul istoriei. Nu putem calca in picioare 40 ani , numai si numai ca nu vrem sa-i pomenim. Asta a fost, trebuie recunoscut, si binele si raul, adevarul acelei perioade este cu bine si rau.
Nu apar si nici nu vreau sa fac asta cu perioada comunista. Dar uitati-va si voi ca marile afaceri imobiliare se cam fac pe ceea ce s-a construit atunci.
-----------
KOSOVO:Mi-e greu sa-ti explic in putine cuvinte dar iti dau cheia si alegi tu! Independenta Kosovo inseamna de fapt sfarsitul Albaniei! Vei vedea.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Mar 2008, 22:29 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Constantin, "simetricii" tăi de pe alte plaiuri caută şi acum "binele şi răul" din vremea lui Hitler.
Unul dintre avantajele populării altor planete cu oameni, în viitor, va fi şi următorul: fanii binelui din comunism vor putea alege o planetă pe care să îşi ducă proiectele până la capăt, cei ai binelui din nazism, la fel ş.a.m.d.
Donc, attendez encore un petit peu, mensieurs, et arettez a casser mes couilles, s.v.p.!
Iar de Albania MI SE RRRRRRRUUUUUUPPPPPEEEEEEEEEEEE 
|
|
| Sus |
|
 |
|
constantin
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Mar 2008, 09:55 |
|
| Membru Junior |
 |
Membru din: 05 Oct 2007, 13:00 Mesaje: 125 Localitate: Bucuresti
|
Pretor scrie: Constantin, "simetricii" tăi de pe alte plaiuri caută şi acum "binele şi răul" din vremea lui Hitler. Unul dintre avantajele populării altor planete cu oameni, în viitor, va fi şi următorul: fanii binelui din comunism vor putea alege o planetă pe care să îşi ducă proiectele până la capăt, cei ai binelui din nazism, la fel ş.a.m.d. Donc, attendez encore un petit peu, mensieurs, et arettez a casser mes couilles, s.v.p.! Iar de Albania MI SE RRRRRRRUUUUUUPPPPPEEEEEEEEEEEE 
Pretor, am revenit pentru scurt timp. Nu-mi place ce-ai scris. cred ca nu stii ce-nseamna sa ti se rupa! E o durere cumplita, genul de rupturi musculare sau de luxatii!. E groaznic, nu mai vorbi asa ca e posibil sa ti se-ntample.
La cele spuse de tine, fara a lua apararea sau a sustine un anumit tip de societate, te voi indruma sa observi un lucru extrem de simplu dar sugestiv:
-indiferent de tipul statului si de structurile nascute de acesta, societatea a evoluat, pentru ca asta-i datul divin. Altfel eram in pesteri si-acum!
Nu exista o societate care sa fi nascut regres iar micile perioade convulsive au fost numai si numai pentru acumularea potentialului necesar revolutiei.
Step-by-step to....
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: marius 12, 54 utilizatori neinregistrati
|
|