|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/102 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
luciamanta
|
Subiectul mesajului: Intretinere imensa pentru decembrie 2011 Scris: 24 Ian 2012, 15:00 |
|
| Membru nou |
 |
Membru din: 21 Ian 2010, 19:36 Mesaje: 12 Localitate: BUCURESTI
|
|
Buna ziua, oameni buni. Nu stiu daca mă credeti, dar pentru luna dec. 2011, am de plătit o întreţinere de 8.220 lei pentru un apartament cu 3 camere, 3 persoane. Având în vedere acest fapt, as dori să stiu cum pot afla modul de calcul al întretinerii (să întreb la primăriei?!). As dori să stiu ce modalitate legala există pentru a controla legalitatea calculelor aferente apartamentului meu. Vă mulţumesc nespus de mult şi astept cu nerăbdare un sfat, un răspuns.
|
|
| Sus |
|
 |
|
AureliaDoru
|
Subiectul mesajului: Re: Intretinere imensa pentru decembrie 2011 Scris: 31 Ian 2012, 15:35 |
|
|
|
|
Buna ziua, In mod normal pe lista de intretinere ar trebui sa fie scris clar de unde vine acest total: cat este apa calda, cat este apa rece, caldura, gazele, cheltuielile comune pe scara blocului. Unele le puteti verifica usor daca aveti apometre si repartitoare de caldura. Pentru cheltuielile comune ar trebui sa fie specificata valoarea totala a facturii respective, care se imparte la numarul de locuitori. Nu ezitati sa cereti administratorului sa va arate aceste facturi, doar sunt banii dumneavoastra. Cu stima.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, mada80, 73 utilizatori neinregistrati
|
|