|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/140 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
dinuo
|
Subiectul mesajului: Intrebari Scris: 30 Ian 2006, 09:21 |
|
|
|
|
Va rog cateva raspunsuri la urmatoarele intrebari:
1. Pot solicita la registraturile prefecturilor (invocand L544/2001) copii dupa acte din dosare depuse la primariile comunale (arhivate in prezent la prefecturi) in probleme funciare (la legea 18, 169 etc), ale unor persoane care au primit terenuri pe amplasamente care apartin conform actelor familiei mele? As dori sa obtin actele depuse de aceste persoane pentru a demonstra ilegalitatea improprietaririi.
2. Conform L 18/1991 puteau fi improprietarite persoane care faceau dovada proprietatii terenurilor prin acte, altele decat membrii cooperatori, daca au lucrat in cooperativa ultimii trei ani? In urma depunerii cererii la L18, nu am fost validati (raspunsul primariei)deoarece nu faceam parte din categoriile sus mentionate.
|
|
| Sus |
|
 |
|
aho
|
Subiectul mesajului: Scris: 30 Ian 2006, 09:28 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
1. poti cere constatarea nulitatii TP cf. art. III L 169 ( vz. si L 247/2005)si in instanta obligarea emitentului TP sa depuna copii din registrele agr.
2. n-am inteles intrbarea, raportandu-ma b.i. si la prima intrebare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, mada80, 89 utilizatori neinregistrati
|
|