|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje/173 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
georgix
|
Subiectul mesajului: Intrebari ANRMAP! Ajutor, va rog! Scris: 21 Mai 2009, 17:27 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna!
Am si eu o rugaminte pt cei care ati intrat in contact pana acum cu A.N.R.M.A.P, VA ROG MULT imi raspundeti la niste intrebari?
Raspunsurile imi sunt necesare pt lucrarea de licenta!
Iata intrebarile:
1. Sunteti nevoit sa solicitati frecvent informatii de la institutiile publice?
2.Ce modalitate de a solicita informatiile ati utilizat cel mai frecvent atunci cand ati dorit sa contactati ANRMAP? La ghiseu, prin telefon sau prin adrese de e-mail?
3. Imi puteti argumenta de ce preferati o anumita varianta din cele mentionate mai sus?
4.In cazul in care ati contactat telefonic ANRMAP ce atitudine au avut functionarii de la celalalt capat al firului?
5.Accesati frecvent pagina de web ANRMAP?
6. Daca da, ce crdeti despre structura acesteia?
7.Considerati ca puteti gasi usor ceea ce va intereseaza?
8.Ce schimbari ati aduce site-ului?
9.Care ar fi asteptarile dvs de la un site al unei institutii publice?
10.Ati fost vreodata nemultumit de atitudinea si comportamentul unui functionar public al ANRMAP?
11. Daca da, ce demersuri ati facut in acest sens?
12. In opinia dvs, ce imbunatatiri ar fi necesare in ceea ce priveste comunicarea ANRMAP cu publicul?
13.Spre deosebire de alte institutii, cum puteti carac rel functionar-cetatean din cadrul acestei organizatii publice?
14.In final, in urma experientei personale, ce imi puteti spune despre cum se desfasoara relatia functionar public- cetatean, precum si procesul de informare publica, in acdrul ANRMAP?
MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR ACELORA CARE ISI VOR GASI CATEVA MINUTE SA RASPUNDA!
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
flaviusnet
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Mai 2009, 10:34 |
|
| Membru senior |
 |
|
cobe_mitroi scrie: spune-ne ce e ANRMAP... 
 e institutia care se ocupa cu monitorizarea achizitiilor publice. dar are atat de multe intrebari ca m-am pierdut
_________________ non bis in idem
|
|
| Sus |
|
 |
|
carmemel
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Mai 2009, 10:49 |
|
| Membru activ |
 |
 |
Membru din: 03 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 225 Localitate: Bucuresti
|
|
eu cred ca e un mijloc de a promova institutia asta de care nu am auzit
|
|
| Sus |
|
 |
|
georgix
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Mai 2009, 20:34 |
|
| Curios |
 |
|
|
ANRMAP ESTE INSTITUTIA PUBLICA CE SE OCUPA DE MONITORIZAREA ACHIZITIILOR PUBLICE! nu e o forma de promovare e pt lucrarea mea de licenta!
Vreau sa vad care este perceptia publicului despre cum relationeaza functionarii de acolo cu cetatenii!
Va rog mult sa ma ajutati!
|
|
| Sus |
|
 |
|
mesmerize
|
Subiectul mesajului: Re: Intrebari ANRMAP Scris: 23 Mai 2009, 23:28 |
|
| Curios |
 |
|
|
1. Sunteti nevoit sa solicitati frecvent informatii de la institutiile publice?
da, rar
2.Ce modalitate de a solicita informatiile ati utilizat cel mai frecvent atunci cand ati dorit sa contactati ANRMAP? La ghiseu, prin telefon sau prin adrese de e-mail?
ghiseu, telefon
3. Imi puteti argumenta de ce preferati o anumita varianta din cele mentionate mai sus?
dupa caz, una sau alta mna dus mai repede la ceea ce ma interesa
4.In cazul in care ati contactat telefonic ANRMAP ce atitudine au avut functionarii de la celalalt capat al firului?
politicoasa
5.Accesati frecvent pagina de web ANRMAP?
nu
6. Daca da, ce crdeti despre structura acesteia?
-
7.Considerati ca puteti gasi usor ceea ce va intereseaza?
da
8.Ce schimbari ati aduce site-ului?
-
9.Care ar fi asteptarile dvs de la un site al unei institutii publice?
info detaliate legate de activitate, info despre legislatia incidenta, modele de cereri etc
10.Ati fost vreodata nemultumit de atitudinea si comportamentul unui functionar public al ANRMAP?
nu
11. Daca da, ce demersuri ati facut in acest sens?
-
12. In opinia dvs, ce imbunatatiri ar fi necesare in ceea ce priveste comunicarea ANRMAP cu publicul?
pt mine e ok
13.Spre deosebire de alte institutii, cum puteti carac rel functionar-cetatean din cadrul acestei organizatii publice?
nnam avut probleme de comunicare
14.In final, in urma experientei personale, ce imi puteti spune despre cum se desfasoara relatia functionar public- cetatean, precum si procesul de informare publica, in acdrul ANRMAP?
eu am fost multumita
cu placere.
_________________ 100%
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: viorici, KATALAVES, george sorin i, gabriele79, 34 utilizatori neinregistrati
|
|