|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje/441 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
anda2happy
|
Subiectul mesajului: intrebare Scris: 26 Iun 2005, 22:49 |
|
|
|
 sper sa nu radeti de intrebarea mea, dar poate sa ma inscrie altcineva la examen sau trebuie sa se prezinte candidatul in persoana???? in regulament nu-mi aduc aminte sa fi vazut ceva de genul asta dar.... intreb pentru ca desi am domiciliul in bucuresti eu stau in pitesti momentan...asta ca sa nu fiu acuzata de comoditate
multumesc! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariusms
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Iun 2005, 23:00 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Cert este ca trebuie sa completezi o cerere tip si sa o semnezi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
fira
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iun 2005, 00:24 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
du-te personal, o sa scapi mai ieftin
|
|
| Sus |
|
 |
|
anda2happy
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iun 2005, 08:13 |
|
|
|
mariusms scrie: Cert este ca trebuie sa completezi o cerere tip si sa o semnezi.
stiu ca trebuie completata o cerere tip, dar si admiterea la facultate trebuia si cu toate astea m-a inscris tata! merci oricum!
|
|
| Sus |
|
 |
|
astridde
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iun 2005, 13:03 |
|
|
|
|
din cate stiu, te poti inscrie chiar in orasul tau, la tribunal sau judecatorie, deci te-ai putea prezenta personal. poti da un telefon ca sa obtii informatii mai sigure.
|
|
| Sus |
|
 |
|
innuenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iun 2005, 15:34 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
La mine nu a mers anul trecut. S-a dus sotul meu sa ma inscrie si l-a invitat cu...doamna. Asa ca am injurat, m-am imbracat si m-am dus sa ma inscriu, pierzandu-mi timp "pretios" din timpul de invatat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariusms
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iun 2005, 16:04 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
In alte zone ale tarii se poate. Dar cei de la Tribunalul Bucuresti sunt de-a dreptul samavolnici. Mie nu-mi spun nici macar ce solutii s-au dat daca-i intreb la telefon, ca sa nu mai zic de faptul ca daca fac o cerere de investire cu formula executorie, ma cheama personal la Bucuresti (spre deosebire de instantele din restul tarii).
|
|
| Sus |
|
 |
|
nicuvar
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iun 2005, 18:25 |
|
| Membru senior |
 |
 |
Membru din: 17 Iun 2005, 13:00 Mesaje: 857 Localitate: Timisoara
|
|
Bucurestiul e ceva special. Mai de mult, ora exacta se dadea numai de la Bucuresti. Acum se mai da si de la Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara (Vezi Basescu, Boc, Ciuhandu)...
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, mada80, 59 utilizatori neinregistrati
|
|