|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/661 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
denisadenise
|
Subiectul mesajului: intervenient fortat Scris: 18 Iun 2010, 12:06 |
|
| Curios |
 |
|
|
Am fost citata ca persoana fizica in calitate de intervenient fortat cu allianz tiriac.Despre ce poate fi vorba?
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: intervenient fortat Scris: 18 Iun 2010, 17:51 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2008 Localitate: Bucuresti
|
|
Ati avut vreun accident rutier?
|
|
| Sus |
|
 |
|
denisadenise
|
Subiectul mesajului: Re: intervenient fortat Scris: 18 Iun 2010, 22:07 |
|
| Curios |
 |
|
|
am avut un accident dar persoana cealalta avea asigurare la omniasig.
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: intervenient fortat Scris: 18 Iun 2010, 22:31 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2008 Localitate: Bucuresti
|
|
ok.asa se explica "fenomenul".Cand se "cearta"asigurarile, va introduc si pe dvs in cauza, in calitate de intervenient fortat.Puteti merge doar la un termen, spuneti ce aveti de spus cu privire la cauza, daca aveti de spus si dupa aceea,puteti sa nu va mai prezentati...daca sigur daunele au fost acoperite de catre asigurator,si-n limita plafonului asigurat.Asta in situatia in care,poate ca nu a fost asiguratorul Omniasig, totusi, si a fost Alianz Tiriac...cel mai bine este insa, sa mergeti sa vedeti dvs exact despre ce este vorba...mergeit cu cel putin inainte de 1 saptamana de termenul fixat pentru judecata si studiati dosarul si va veti edifica pe deplin.
|
|
| Sus |
|
 |
|
sebim
|
Subiectul mesajului: Re: intervenient fortat Scris: 08 Dec 2011, 08:16 |
|
|
|
angel scrie: ok.asa se explica "fenomenul".Cand se "cearta"asigurarile, va introduc si pe dvs in cauza, in calitate de intervenient fortat.Puteti merge doar la un termen, spuneti ce aveti de spus cu privire la cauza, daca aveti de spus si dupa aceea,puteti sa nu va mai prezentati...daca sigur daunele au fost acoperite de catre asigurator,si-n limita plafonului asigurat.Asta in situatia in care,poate ca nu a fost asiguratorul Omniasig, totusi, si a fost Alianz Tiriac...cel mai bine este insa, sa mergeti sa vedeti dvs exact despre ce este vorba...mergeit cu cel putin inainte de 1 saptamana de termenul fixat pentru judecata si studiati dosarul si va veti edifica pe deplin. Buna ziua, Si eu am fost citat intr-un proces pe care Alliantz-Tiriac l-a intentat catre Euroins. Eu, care am asigurare RCA la Euroins am accidentat din vina mea un cetatean cu asigurare Casco la Alliantz-Tiriac. Acesta si-a reparat masina pe Casco lui apoi Alliantz a cerut Euroins despagubire. Euroins a refuzat despagubirea nemotivat, nu s-a prezentat nici la conciliere si acum este chemat in instanta si se cere judecatorului sa oblige Euroins la plata despagubirii. Ce rol am eu in acest proces ca intervenient fortat? Ce am de suferit de pe urma acestui proces? Mentionez ca asigurarea la Euroins acopera dauna produsa in acel accident. Numai bine! Sebi
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, Leon Carmen, 66 utilizatori neinregistrati
|
|