|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/1030 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Fuego
|
Subiectul mesajului: Interdictie de a iesi din tara Scris: 02 Aug 2006, 17:17 |
|
|
|
Buna.Am si eu o mare nelamurire cu privire la noua lege a pasapoartelor.
Am iesit din tara acum 5 ani cu un pasaport fals, intr timp mi-am luat rezidenta.Vreau sa ma reintorc in tara pentru a-mi reinoi pasaportul expirat anul acesta dar i-mi este teama ca desi sunt rezidenta in Canada autoritatile romane i-mi vor restrictiona iesirea din tara.[interdictie intr 1- 5 ani].
Cineva ma poate ajuta cu o informatie sau sfat ?
Multumesc din suflet
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Interdictie de a iesi din tara Scris: 02 Aug 2006, 19:40 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Fuego scrie: Am iesit din tara acum 5 ani cu un pasaport fals, intr timp mi-am luat rezidenta.Vreau sa ma reintorc in tara pentru a-mi reinoi pasaportul expirat anul acesta
...pt a-ti innoi pasaportul fals expirat anul acesta... ???
citeste Decretul-lege nr. 10/1990 privind regimul pasapoartelor si al calatoriilor in strainatate, publicat in M.Of., Partea 1, nr. 6/10 ianuarie, modificat succesiv prin o serie de acte normative: - Ordonanta nr. 65 din 28-08-1997 privind regimul pasapoartelor in Romania, publicata in M.Of. nr. 226/30-08-1997 abroga art. 1-8, 10 si 11 din capitolul 1, cap. 2, cap. 4 si art 27 si 29-31 din cap. 5 din Decretul-lege nr. 10/1990.

|
|
| Sus |
|
 |
|
Fuego
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Aug 2006, 21:22 |
|
|
|
Am iesit din tara cu un pasaport fals STRAIN. Pasaportul romanesc mi-a fost trimis prin posta, iar dupa scurt timp mi-a expirat.Acum sunt rezidenta in Canada dar autoritatile de aici i-mi cer sa-mi reinoiesc pasaportul romanesc . Pentru am-i reinoi pasaportul trbuie sa plec in Romania . Problema mea este ca pe baza noilor legi risc sa fiu refuzata sa primesc pasaport nou (interdictie de a parasi tara intre 1-5 ani).E posibil sa fi rezident intr-o tara straina si sa ti se interzica sa parasesti Romania pe perioada de interdictie ?Aici in Canada am inceput o viata noua, am casa, servici etc... nu pot sa stau blocata in Romania pe perioada mai sus mentionata !

|
|
| Sus |
|
 |
|
raket
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Aug 2006, 13:18 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Fuego scrie: E posibil sa fi rezident intr-o tara straina si sa ti se interzica sa parasesti Romania pe perioada de interdictie ? 
E posibil orice, Fuego! :(
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, 64 utilizatori neinregistrati
|
|