|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje/489 afisari ] |
|
|
|
nicolla
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Iul 2007, 14:31 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
In ce anume consta titlul? contract, titlu lg 18/91, hotarare, ...
_________________ Nu-i asa ca nu-i adevarat ca nu s-a intamplat?!?
|
|
| Sus |
|
 |
|
adihor
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Iul 2007, 15:08 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
nicolla scrie: titlu lg 18/91, ...
|
|
| Sus |
|
 |
|
nicolla
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Iul 2007, 15:13 |
|
| Membru activ |
 |
|
Daca m-am prins eu  si e vb de TP poti solicita de la Comisie eliberarea unui titlu - ii spui ca l-ai pierdut pe primul si-ti trebuie pt intabulare
|
|
| Sus |
|
 |
|
adihor
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Iul 2007, 15:21 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
nicolla scrie: - ii spui ca l-ai pierdut pe primul si-ti trebuie pt intabulare
Nu cred ca pot face asta-la OCPI mi-au spus sa dau la Monitorul Oficial o declaratie cum ca l-am pierdut/distrus(pentru a-mi elibera un conform cu originalul).....Adevarul e ca nu l-am avut in original niciodata
|
|
| Sus |
|
 |
|
nicolla
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Iul 2007, 20:24 |
|
| Membru activ |
 |
|
Nu e normal ce ti-au cerut, dan ... asta e - pana treci puntea....
Urmeaza-le indemnul  ca sa-ti rezolvi treaba
|
|
| Sus |
|
 |
|
adihor
|
Subiectul mesajului: Re: Intabulare teren fara titlu in original Scris: 18 Aug 2007, 19:52 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
adihor scrie: Un sfat va rog... Cum as putea sa intabulez totusi un teren extravilan aflat in coproprietate, daca exista schita cadastrala inregistrata si avizata OCPI+Primarie Precizez ca titlul in original il detine unul din coindivizari care incearca sa blocheze intabularea din diverse motive. Am reusit sa obtin copii dupa schita cadastrala, eliberate de OCPI(conform cu originalul) dar la CF mi s-a spus ca fara titlul in original nu se poate intabula. Ce nu inteleg e ca daca schita cadastrala s-a facut si s-a receptionat avand probabil la dosar si TP-ul original(prezentat) de ce mai trebuie sa prezint inca o data acel titlu(oricum la OCPI exista exemplarul nr 2 la arhiva). P.S.Doresc sa am in mana ceva,aceasta intabulare in coproprietate, ca sa pot mai departe sa deschid o actiune de sistare a indiviziunii...... Va multumesc
P.S.2 Explicatia mi se pare puerila-ca sa nu se intabuleze de mai multe ori titlul-nu se ia in considerare decat originalul... Dar oricum la notar se da o declaratie pe proprie raspundere ca nu s-a mai cerut intabularea de catre persoana respectiva! P.S.3 Am verificat in CF -nu este intabulat nr respectiv (CADASTRAL) pe nici un coindivizar
Ura!!
Am reusit!
Am fost la OCPI cu un notar(de treaba),am platit deplasarea acestuia si m-am ales cu 2 copii autentificate ale TP-ului original aflat la arhiva.
Am depus cererea de intabulare cu schitele aferente si am primit termen 20 august pentru finalizarea intabularii(prima intabulare 21 zile).
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, narcidani, 55 utilizatori neinregistrati
|
|