|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
april
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Mar 2005, 15:20 |
|
|
|
|
da, eu intrebam pt ca as vrea sa aleg intre bursa, Institut sau, eventual, un master aici, in caz ca nu iau la INM...
Klaus, cand am dat eu la Colegiu, testul respectiv mi s-a parut mai mult o formalitate. nici eu nu le aveam prea bine cu fr, desi am facut din clasa a doua. din cate imi aduc aminte erau niste subiecte de cunostinte generale, de logica si cred ca a contat mai mult cuprinsul raspunsurilor, argumentele, decat corectitudinea limbii.
bafta!
|
|
| Sus |
|
 |
|
klaus18
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Mar 2005, 18:59 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Hmm... oricum o sa ma pregatesc la franceza dupa ce termin cu admiterea la UB.
Sa vad ce fac si cu admiterea la Drept, ca e destul de pretentios testul, mai ales in ceea ce priveste gramatica!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Primus
|
Subiectul mesajului: Re: Institutul Francez - Drept Scris: 07 Iun 2010, 02:59 |
|
| Curios |
 |
|
|
Stie cineva daca e obligatoriu sa fii in anul I pentru a da admitere la colegiu?
|
|
| Sus |
|
 |
|
indian
|
Subiectul mesajului: Re: Institutul Francez - Drept Scris: 30 Mai 2011, 19:10 |
|
| Membru senior |
 |
 |
Membru din: 21 Mai 2005, 13:00 Mesaje: 507 Localitate: mun. Bucuresti
|
- Da, este obligatoriu sa fi student la Drept. Admiterea la Colegiu este o formalitate, lectureaza presa franceza. - Colegiul nu este gratuit, se plateste o taxa anuala, la inceputul anului scolar - Admiterea la Drept, la Universitate, nu este atat de grea. Invata temeinic gramatica (mi se pare ca era o carte de gramatica din care s-au selectat subiectele in ultimii ani, daca te intereseaza imi aduc aminte, chiar mi se pare ca am cartea)  Ha, acum vad cat de vechi sunt mesajele. Dar poate ca mai intereseaza pe cineva
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: mada80, 70 utilizatori neinregistrati
|
|