|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/147 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
pass_tripp
|
Subiectul mesajului: instanta a admis contestatia si a anulat amenda Scris: 11 Ian 2012, 12:05 |
|
|
|
|
Am primit amenda de circulatie, am contestat-o, si instanta a admis contestatia si a anulat amenda. Doar ca eu deja platisem jumatate din valoarea amenzii in 48 de ore, pentru a nu risca sa o platesc in totalitate. In aceste conditii, mai pot recupera banii platiti? Ce am de facut? Va multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: instanta a admis contestatia si a anulat amenda Scris: 12 Ian 2012, 22:04 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
pass_tripp scrie: mai pot recupera banii platiti? nu
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
syl
|
Subiectul mesajului: Re: instanta a admis contestatia si a anulat amenda Scris: 13 Ian 2012, 14:40 |
|
|
|
ba da. poti recupera. Te adresezi emitentului procesului verbal si soliciti resituirea sumei achitate. atasezi si o copie legalizata de pe sentinta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
paisie
|
Subiectul mesajului: Re: instanta a admis contestatia si a anulat amenda Scris: 19 Ian 2012, 22:58 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
te duci la administratia financiara cu hotararea definitiva si irevocabila, completezi o cerere de restituire dupa care daca ai datorii la fisc se compenseaza cu ce ai de dat la ei, daca nu se restituie in cam 45 de zile.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, narcidani, 73 utilizatori neinregistrati
|
|