|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/219 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: inselaciune,uz de fals si fals in acte,oare|! Scris: 30 Ian 2012, 12:17 |
|
|
|
buna ziua.ma numesc ichim elena,sunt din strejnic sat,jud. prahova,am o problema. in 2011 am vandut un teren agricol unei persoane.sa facut un antecontract fals,si anume nu apare numele notarului,socitatea,stampila etc..,este o foaie alba in care se confirma ca am primit pe teren suma de 50000ron.notarul respectiv,daca este notar nu mi-a dat voie,a spus ca nu se procedeaza asa,-sa pun clauza ca intr-un anumit termen sa finalizam actul vanzare-cumparare, daca nu cumparatorul pierde tot..termen care a fost valabil pana pe 25.11.2011,sotul meu nu a fost lasat ca martor,in schimb el a avut martor pe respectivul domn notar,daca este<cand mi-a dat banii nici macar nu i-am numarat,fapt ptr.care nu au fost toti.,acel act facut la notar,nici macar nu m-au lasat sa il citesc,le-am spus ca am probleme cu vederea si nu vad,fapt ptr care am semnat aceasta foaie.am fost sfatuita de catre judecatorul de serviciu tribunal ploiesti sa merg sa depun o plangere penala la DNA ploiesti ptr urm.infractiuni-inselaciune,uz de fals si fals in acte,-titlul de proprietate mi la oprit spunandu-mi ca nu mai am nevoie de el.ce ma sfatuiti va rog,am luat legatura cu acest cumparator,i-am spus ca depun plangere penala,la care el mi-a spus sa nu ma duc,ca imi mai da 10000ron in plus.i-am cerut maI mult,a spus sa astept.ce ma sfatuiti ,sa fac plangere] 
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: inselaciune,uz de fals si fals in acte,oare|! Scris: 30 Ian 2012, 12:19 |
|
|
|
[quote="Vizitator"]buna ziua.ma numesc ichim elena,sunt din strejnic sat,jud. prahova,am o problema. in 2011 am vandut un teren agricol unei persoane.sa facut un antecontract fals,si anume nu apare numele notarului,socitatea,stampila etc..,este o foaie alba in care se confirma ca am primit pe teren suma de 50000ron.notarul respectiv,daca este notar nu mi-a dat voie,a spus ca nu se procedeaza asa,-sa pun clauza ca intr-un anumit termen sa finalizam actul vanzare-cumparare, daca nu cumparatorul pierde tot..termen care a fost valabil pana pe 25.11.2011,sotul meu nu a fost lasat ca martor,in schimb el a avut martor pe respectivul domn notar,daca este<cand mi-a dat banii nici macar nu i-am numarat,fapt ptr.care nu au fost toti.,acel act facut la notar,nici macar nu m-au lasat sa il citesc,le-am spus ca am probleme cu vederea si nu vad,fapt ptr care am semnat aceasta foaie.am fost sfatuita de catre judecatorul de serviciu tribunal ploiesti sa merg sa depun o plangere penala la DNA ploiesti ptr urm.infractiuni-inselaciune,uz de fals si fals in acte,-titlul de proprietate mi la oprit spunandu-mi ca nu mai am nevoie de el.ce ma sfatuiti va rog,am luat legatura cu acest cumparator,i-am spus ca depun plangere penala,la care el mi-a spus sa nu ma duc,ca imi mai da 10000ron in plus.i-am cerut maI mult,a spus sa astept.ce ma sfatuiti ,sa fac plangere]  VA ROG DACA SE POATE RASPUNS PE sgy2659@yahoo.com
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, narcidani, 64 utilizatori neinregistrati
|
|