|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/113 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
larissa-eco
|
Subiectul mesajului: insarcinata, program redus de lucru Scris: 23 Ian 2012, 11:23 |
|
|
|
|
Buna ziua, sunt insarcinata, am cateva probleme de sanatate, iar medicul ginecolog mi-a dat o adeverinta in care scrie ca sunt insarcinata si ca am program redus de lucru 6 ore pe zi - 5 zile pe saptamana. Am trimis angajatorului adeverinta pe mail, l-am contactat telefonic si i-am explicat situatia mea, insa nu a primit niciun raspuns concret. Exista riscul sa fiu data afara, sau sa mi se taie din salariu? Multumesc, astept raspunsul dumneavoastra!
|
|
| Sus |
|
 |
|
andr33a_rose
|
Subiectul mesajului: Re: insarcinata, program redus de lucru Scris: 28 Ian 2012, 19:44 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Conform Codului muncii: ART. 60 (1) Concedierea salariatilor nu poate fi dispusa: a) pe durata incapacitatii temporare de munca, stabilita prin certificat medical conform legii; b) pe durata suspendarii activitatii ca urmare a instituirii carantinei; c) pe durata in care femeia salariata este gravida, in masura in care angajatorul a luat cunostinta de acest fapt anterior emiterii deciziei de concediere; d) pe durata concediului de maternitate; e) pe durata concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pana la implinirea varstei de 3 ani; f) pe durata concediului pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pentru afectiuni intercurente, pana la implinirea varstei de 18 ani; h) pe durata exercitarii unei functii eligibile intr-un organism sindical, cu exceptia situatiei in care concedierea este dispusa pentru o abatere disciplinara grava sau pentru abateri disciplinare repetate, savarsite de catre acel salariat; i) pe durata efectuarii concediului de odihna.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, narcidani, 68 utilizatori neinregistrati
|
|