|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
SAM24
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Noi 2008, 12:24 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 18 Noi 2005, 13:00 Mesaje: 43 Localitate: Bucuresti
|
elle_cv scrie: mazgalici scrie: Aia e de "obligatii". Au scos si drepturi reale? da, dar autorul e numai Barsan, e bine structurata cartea. Scuze, am vrut sa zic Barsan numai. Da are carte actualizata din 2008
|
|
| Sus |
|
 |
|
ignite
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Noi 2008, 14:23 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Exista si reale de Statescu si Barsan, dar e de dinainte de revolutie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
mazgalici
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Noi 2008, 15:27 |
|
| Membru activ |
 |
|
elle_cv scrie: mazgalici scrie: Aia e de "obligatii". Au scos si drepturi reale? da, dar autorul e numai Barsan, e bine structurata cartea.
Hmmm, daca e doar bine structurata, m-ai convins sa nu pierd timpul sa o caut. M-am cam saturat de structurat, schitat, selectat. Vreau ceva detaliat, bine tratat si bine explicat. Structuri am... sa le citeasca si nepotii mei, ca eu nu cred ca apuc sa le termin
Care mai de care, copiaza ceva din 2 - 3 autori si isi face propria carte. Cred ca ma apuc si eu de afacerea asta , ca am auzit ca e profitabila.
Nu am nimic cu autorul de fata, dar e uimitor cum reusesc oamenii astia sa se copieze unii pe altii si sa nu se plictiseasca.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: KATALAVES, livulik, 32 utilizatori neinregistrati
|
|