|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/231 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
mbad
|
Subiectul mesajului: infiintare societate Scris: 07 Mai 2009, 08:40 |
|
| Membru nou |
 |
|
Buna ziua,
M-ar interesa si pe mine sa stiu parerea dvs. la urmatoarea problema:
Ma intereseaza sa stiu daca se poate infiinta o societate care va avea 2 asociati ; primul asociat o persoana fizica, iar cel de al doilea ascociat un srl cu asociat unic aceeasi persoana fizica.
Astept parerile dvs. Multumesc 
|
|
| Sus |
|
 |
|
demonica
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Mai 2009, 09:10 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Da se poate, am infiinta eu una iar judecatorul delegat a admis asocierea
|
|
| Sus |
|
 |
|
mbad
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Mai 2009, 09:25 |
|
| Membru nou |
 |
|
demonica scrie: Da se poate, am infiinta eu una iar judecatorul delegat a admis asocierea
Multumesc frumos pentru raspuns.
Deci practic in acest mod poti detine si 10 societati fara nici o problema.
|
|
| Sus |
|
 |
|
demonica
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Mai 2009, 09:28 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Potzi sa fi asociat unic intr-o singura societate, iar acea societate cu asociat unic poate fi o singura data asociat intr-o societate cu persoana fizica ce es te una si aceeasi cu asociatul unic.
Pozti fi asociat in cate societati iti doresti important este sa ai asociati cu care sa te asociezi
|
|
| Sus |
|
 |
|
mbad
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Mai 2009, 09:58 |
|
| Membru nou |
 |
|
demonica scrie: Potzi sa fi asociat unic intr-o singura societate, iar acea societate cu asociat unic poate fi o singura data asociat intr-o societate cu persoana fizica ce es te una si aceeasi cu asociatul unic. Pozti fi asociat in cate societati iti doresti important este sa ai asociati cu care sa te asociezi
Pai asta ma interesa...deci poti fi o singura data asociat cu societatea ta in care esti asociat unic intr o alta societate?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, narcidani, 66 utilizatori neinregistrati
|
|