|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje/452 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Vilcu_Gina
|
Subiectul mesajului: Indemnizatie retroactiva pentru gemeni Scris: 17 Ian 2012, 11:22 |
|
|
|
|
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac daca in anul 2007 am nascut gemeni, insa am primit indemnizatie doar pentru unul! In decizia 26/2011 se prevede ca indemnizatia se acorda retroactiv si pentru al doilea copil nascut din sarcina gemelara, si in acest sens am depus la tribunal cerere, am avut proces, si am primit intampinare prin care mi se respinge cererea datorita neefectuarii unei proceduri prealabile! Se poate sa imi explicati despre ce este vorba, si ce trebuie sa fac in continuare?
Cu stima, Vilcu Gina
|
|
| Sus |
|
 |
|
syl
|
Subiectul mesajului: Re: Indemnizatie retroactiva pentru gemeni Scris: 17 Ian 2012, 14:55 |
|
|
|
trebuie sa indepliniti procedura prealabila. Adica sa formulati o cerere si sa o adresati institutiei - parate, prin care sa solicitati plata indemnizatiei pt cel de-al doilea copil. In termen de 30 de zile trebuie sa primiti un raspuns, daca nu il primiti sau daca este negativ, abia atunci va puteti adresa instantei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vilcu_Gina
|
Subiectul mesajului: Re: Indemnizatie retroactiva pentru gemeni Scris: 17 Ian 2012, 16:08 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Indemnizatie retroactiva pentru gemeni Scris: 30 Ian 2012, 14:57 |
|
|
|
syl scrie: trebuie sa indepliniti procedura prealabila. Adica sa formulati o cerere si sa o adresati institutiei - parate, prin care sa solicitati plata indemnizatiei pt cel de-al doilea copil. In termen de 30 de zile trebuie sa primiti un raspuns, daca nu il primiti sau daca este negativ, abia atunci va puteti adresa instantei Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de cerere, va rog? mULTUMESC!
|
|
| Sus |
|
 |
|
syl
|
Subiectul mesajului: Re: Indemnizatie retroactiva pentru gemeni Scris: 30 Ian 2012, 21:31 |
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Indemnizatie retroactiva pentru gemeni Scris: 30 Ian 2012, 21:44 |
|
|
|
|
eu am facut o cerere de mana.asa mi-au spus de la ajpis,am atasat copiile dupa certificatele copiilor si copia dupa decizia din 2006 decand am primit prima indemnizatie, mi-au cautat-o ei si mi-au gasit dosarul.astept raspuns, care banuiesc ca e un refuz, dupa care inaintez in instanta. dupa, vom mai vedea ce a mai fi....
|
|
| Sus |
|
 |
|
syl
|
Subiectul mesajului: Re: Indemnizatie retroactiva pentru gemeni Scris: 30 Ian 2012, 21:59 |
|
|
|
e bine si asa. Dupa primirea raspunsului, mailul meu va sta la dispozitie pt a va ajuta cu modelul de cerere de chemare in judecata. mult succes
|
|
| Sus |
|
 |
|
marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Indemnizatie retroactiva pentru gemeni Scris: 27 Feb 2012, 20:31 |
|
|
|
|
ne ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in instanta? pentru recuperarea retroactiv a indemnizatiei pentru gemenii nascuti in 2006 am inteles ca nu e nevoie de avocat, dar daca nu sti cum sa formulezi corect cererea, ti-o respinge de la judecatorie. am refuzul de la ajps. multumim!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, narcidani, 64 utilizatori neinregistrati
|
|