|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje/668 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
schioru
|
Subiectul mesajului: incepere efectiva a cursurilor Scris: 29 Sep 2008, 16:34 |
|
| Membru nou |
 |
 |
Membru din: 19 Sep 2008, 13:00 Mesaje: 12 Localitate: Hunedoara
|
|
data de 13 este considerata ca prima zi de cursuri.....pana atunci cica se va face un fel de practica pe la instante sau parchete,.....si nu e obligatoriu sa se faca in Bucuresti, ci se poate face si la instanta de la locul de domiciliu, insa trebuie adusa o adeverinta care sa ateste acest lucru (10 zile de practica)
|
|
| Sus |
|
 |
|
giovanni
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Sep 2008, 17:20 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Si daca avem examinarea psiho si medicala in 2 din aceste zile, ce facem? Ne mai prezentam la intante sau parchete in ziua respectiva? Eu le am programate una dupa alta, joi si vineri si tare as da o ultima fuga acasa, in provincie pe weekend, sa imi mai aduc ce mai am de adus.
Ce ziceti? E lipsa justificata pentru intreaga zi o astfel de examinare?
_________________ Daca un paznic de noapte moare ziua, mai are dreptul la pensie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
corrine
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Sep 2008, 17:28 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
puteau sa puna in perioada 2-11 se face stagiu,sunt chiar culmea! si eu sunt programata pe 1 si pierd mare parte din activitati. imi spune si mie cineva, cu cine vorbim din structura instantei pentru practica?
|
|
| Sus |
|
 |
|
gavril
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Sep 2008, 21:36 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
costilex
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Sep 2008, 21:39 |
|
| Membru nou |
 |
|
Cyclop scrie: Nu vă mai faceţi atâtea probleme, nu vă mai puneţi atâtea întrebări, veţi afla tot ce trebuie să ştiţi la momentul potrivit. Bucuraţi-vă de reuşită, că nu prea o să mai aveţi când... 
bre oamenii astia se formalizeaza prea mult si pt niste chestiuni care nu prea merita atata importanta...cand or vedea ei cam care-i mersu cu inemeu asta, o sa se lamureasca
fratilor nu va mai stresati atat ca aveti tot timpul din lume in inm.......si credeti-ma ca are cine va stresa.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, 60 utilizatori neinregistrati
|
|