|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/159 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
karysma
|
Subiectul mesajului: incalcarea proprietatii Scris: 07 Sep 2010, 23:56 |
|
| Curios |
 |
|
|
buna seara!nici nu stiu cum sa incep...in urma dezbaterii mostenirii bunicilor,ternul pe care se afla casa batrineasca,in urma unei hotariri judecatoresti,s-a impartit in mod egal,in trei parti,celor 3 copii.la fel s-a impartit si casa batrineasca,fiecare din cei trei primind cite doua camere.fratele soacrei mele,si-a modificat cele doua camere,facind un magazin si doua camere de locuit.(inainte de dezbaterea mostenirii,cind inca traiau bunicii).bunica i-a facut soacrei mele ,cind aceasta era inca copila,act de proprietate pe o portiune de teren,chiar la intrarea principala(casa avea doua cai de acces).pe aceasta portiune de teren,unchiul meu a fost lasat de soacra mea sa-si construiasca un hol si o baie,pentru a avea acces in casa(atuci erau in relatii bune).in urma dezbaterii mostenirii,actul de proprietate al soacrei nu a fost luat in discutie,drept pentru care restul terenului s-a impartit in trei.mamei,care avea act pe proprietate si pe terenul de la intrarea principala,i-a revenit parcela nr.1.terenul din mijloc,si doua camere prin care accesul se facea prin intrarea cealalta i-a revenit surorii,iar parcela 3 i-a revenit unchiului.el putea intra pe parcela lui prin intrarea din spate,dar accesul in camerele lui se face prin portiunea de teren a soacrei mele,pe care si-a ridicat si holul si baia,neavind act de proprietate pe ele.acum,dezbatindu-se mostenirea,unchiul nostru nu vrea sa cedeze,spune ca acolo e casa lui,si el va intra mereu pe acolo.isi baga masina in curtea noastra,si chiar in seara asta au fost niste discutii,deoarece sotul meu a parcat masina in spate,si nu i-a lasat loc si lui sa parcheze.a inceput cu amenintari....a sarit la bataie...sotul meu nu a vrut sa-l loveasca,deoarece este cadru militar si nu vrea probleme la serviciu.intrebarea mea este:are dreptul sa intre in curtea nostra,daca nu are nici un act de proprietate?va multumesc.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, andr33a_rose, anam, 76 utilizatori neinregistrati
|
|