|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/229 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
bubulina
|
Subiectul mesajului: incadrare??? Scris: 16 Apr 2007, 13:48 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Am urmatoarea speta : o salariata pana acum a indeplinit functia de secretara si acum a fost transferata la biroul de aprovizionare si nu stiu cum sa o incadrez astfel incat sa ramana tot la studii superioare.Ea e absolventa de filologie .Multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
aliand
|
Subiectul mesajului: Scris: 16 Apr 2007, 14:27 |
|
|
|
|
Pai cauta in COR si vezi la care dintre ele gasesti obligativitatea studiilor superioare, pentru a nu avea probleme. Dar nu inteleg de ce tii neaparat sa nu ii "scada gradul" caci daca tu vrei, o poti angaja si cu 1500 lei fara studii superioare. Adica eu nu pot angaja un muncitor necalificat cu 2000 lei, daca omul stie meserie? Fa-o referent sau ceva..
|
|
| Sus |
|
 |
|
bubulina
|
Subiectul mesajului: Scris: 16 Apr 2007, 18:03 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
lauraC
|
Subiectul mesajului: Scris: 17 Apr 2007, 09:45 |
|
|
|
|
Problema e ca s-ar putea ca si in functia de secretara detinuta anterior sa nu fi fost necesare studiile superioare. Pe ce cod COR ai incadrat-o? Daca incepe cu 3 sau cu 4 e clar: functia necesita doar studii medii. Cat priveste functia pe care vrei sa o incadrezi incearca ceva de genul referent relatii externe sau asistent manager. Asta daca vrei musai sa fie ceva corespunzator studiilor superioare si cat de cat apropiat de ceea ce a terminat. Oricum, un lucru e clar: de multe ori profesia difera de ocupatie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, 65 utilizatori neinregistrati
|
|