|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/410 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
enrika
|
Subiectul mesajului: imputernicirea trebuie apostilata Scris: 13 Sep 2010, 14:39 |
|
| Curios |
 |
|
|
buna ziua am o intrebare si eu tatal meu o decedat am ramas eu si sora mea eu nu sunt in romania dar vreau sa ii trimit surorii mele o imputernicire cu care sa poata vinde apartamentu am facut aceasta imputernicire dar intrebarea mea este trebuie apostilata aceasta imputernicire ca ea sa poata faca totul in numele meu multumesc ptr raspuns
|
|
| Sus |
|
 |
|
smill
|
Subiectul mesajului: Re: imputernicirea trebuie apostilata Scris: 13 Sep 2010, 14:42 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Raspunsul este DA. Orice imputernicire facuta in afara tarii trebuie apostilata pentru autenticitate
|
|
| Sus |
|
 |
|
sansiro
|
Subiectul mesajului: Re: imputernicirea trebuie apostilata Scris: 18 Mar 2011, 23:09 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
depinde de tara. SUnte anumte tari cu care Roania are tratat biateral, care exclude apostila pentru recunoasterea valabila. Ele sunt valabile pur si simplu dintr-o tara in alta (Ungaria si Franta de ex.). La polul opus se afla tari care nu recunosc COnvetia internationala de la Haga privind formalitatea apostilei (Libia de exemplu). Deci, in ce tara va aflati?
_________________ pedeapsa pentru bigamie: doua soacre!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
ovi_dragomir
|
Subiectul mesajului: Re: imputernicirea trebuie apostilata Scris: 22 Sep 2011, 13:29 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
...daca va aflati intr-o tara care pentru procuri nu cunoaste forma autentificarii procura nu e buna in romania unde aveti nevoie de procura autentica pt instrainare imobile indiferent ca are au ba apostila pe ea...in acest caz cel mai sigur e sa va adresati ambasadei/consulatului romaniei din tara unde va aflati...
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, 65 utilizatori neinregistrati
|
|