|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/63 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Flooorin
|
Subiectul mesajului: Imprumut Scris: 29 Ian 2012, 09:43 |
|
|
|
|
Am nevoie de un imprumut de 1.000-1.200Euro cat mai repede.Am cautat mult pe internet insa la o banca nu pot apela pentru un credit.Nu am un loc de munca deoarece exact pentru asta imi trebuie imprumutul pentru cumpararea unui echipament necesar pentru a lucra si cateva nevoi personale.Am gasit cateva anunturi pe internet(probabil camatari)care dau imprumuturi fara garantii pe baza unui contract notarial oricui.Sincer mi-e putin frica,nu as dori sa am probleme pe viitor chiar daca as platii suma+dobanda la termen si de asta am apelat la dumneavastra in speranta ca as putea gasi un raspuns,daca ar fi si o alta modalitate pentru imprumut.Eu m-am gandit la o suma de 1.000-1.200Euro pe termen de 6 sau 12 luni si as fi dispus sa platesc o dobanda de 30-40% a acestei sume.
|
|
| Sus |
|
 |
|
syl
|
Subiectul mesajului: Re: Imprumut Scris: 29 Ian 2012, 15:12 |
|
|
|
Si ce te-ai gandit tu? ca aici ai sa gasesti? cel mai bine ar fi sa-ti gasesti, pentru inceput, un job care nu implica echipament costisitor si apoi o sa ai si salariu ( sa garantezi, eventual, la banca) si bani sa-ti iei acel echipamnet.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: angel, stoica silvia, 72 utilizatori neinregistrati
|
|