|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje/164 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
ingcristij
|
Subiectul mesajului: impozit programatori [reloaded] Scris: 02 Sep 2006, 23:17 |
|
|
|
Salutare,
Stiu ca s-a atins subiectul putin mai demult, dar am alta intrebare, referitoare la interpretarea textului legii:
[..]
3. au diploma de absolvire eliberata de o institutie de invatamant superior acreditata , cu specializarea Automatica, Calculatoare, Informatica, Cibernetica, Matematica sau Electronica si presteaza efectiv una din activitatile prezentate in anexa
[..][http://www.mcti.ro/996.html]
Daca fac un master in domeniul asta, se ..pune?
Evident, lucrez in domeniul asta, se indeplinesc celelate conditii dar am terminat alta faculta..aa..si un master, dar in Roboti..(se pune?  )
Si mai am o probl: nush dc merita sa fac un master(500eu) pt o facilitate care poate se va scoate pana termin io masterun..(la anun) dan asta o sa scriu pe www.integrare.eu :)
multumesc,
|
|
| Sus |
|
 |
|
mortishya
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Sep 2006, 15:07 |
|
|
|
din cate stiu eu Ordonanta de Urgenta nr.94/2001 pentru completarea art.6 din Ordonanta Guvernului nr.73/1999 privind impozitul pe venit e abrogata de cativa ani. ( buni ) 
|
|
| Sus |
|
 |
|
ingcristij
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Sep 2006, 10:52 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
mortishya
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Sep 2006, 11:48 |
|
|
|
 Deci ordonanta a fost abrogata; scutirea de care vorbesti tu s-a facut ( sau a ramas valabila ) in baza unei dispozitii a Codului Fiscal.
Insa , varianta de la link nu e actualizata , intrucat s-au introdus cateva articole noi, intre care si un aliniat ce defineste diplomele de absolvire astfel : " diplomele de absolvire ale unei forme de invatamant superior de lunga durata avand inscrisa una din specializarile : Automatica, Calculatoare, Informatica, Matematica, Cibernetica, Electronica "
Dupa cum vezi - se specifica clar " de lunga durata " , iar cum studiile de master nu se incadreaza in aceasta categorie, ma tem ca nu vei obtine reducerea.
Asta bineinteles daca ca nu te hotarasti sa faci facultatea 
|
|
| Sus |
|
 |
|
orange
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Sep 2006, 23:18 |
|
|
|
|
Da, e abrogat ordinul prin: O. nr.1.752/2005 al ministrului finantelor publice pentru aprobarea reglementarilor contabile conforme cu directivele europene
|
|
| Sus |
|
 |
|
ingcristij
|
Subiectul mesajului: Scris: 05 Sep 2006, 11:38 |
|
|
|
Ok, io nuns prea in tema cu astea..si am vazut doar ca ..se mentine scutirea.
mortishya: In varianta de care povestesti tu, e destul de clar textul legii si nu mai pot interpreta nika.
Nu ma apuc de facultate de info ca ar fi o pierdere de timp si de bani. Plus ca scutirea asta n-o sa mai dureze nush cat.
Thx pt raspunsuri, as putea avea totusi linkul cu noul text updateuit?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, 71 utilizatori neinregistrati
|
|