|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/428 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
roxalina
|
Subiectul mesajului: hot care tine loc de contract v-c si contract autentic v-c Scris: 18 Noi 2008, 20:42 |
|
| Membru nou |
 |
 |
|
|
in cazul in care exista o hotarare care tine loc de contract de vanzare-cumparare si contract autentic de vanzare-cumparare (valabil) pentru acelasi imobil, se poate face actiune in revendicare? de fapt, asta e singura actiune pe care o pot face? contractul meu de vanzare-cumparare autentic este incheiat anterior pronuntarii hotararii care tine loc de contract (si se pare ca reclamantul in aceasta actiune a omis sa solicite si constatarea nulitatii absolute a contractului meu). cum cantariti sansele unei astfel de actiuni?
|
|
| Sus |
|
 |
|
himera
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Noi 2008, 20:58 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Daca bunul a fost vandut de aceiasi persoana, primul cumparator care indeplineste formalitatea de opozabilitate fata de tert - are posibilitatea de a-l revendica
_________________ suum cuique tribuere
|
|
| Sus |
|
 |
|
ignite
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Noi 2008, 21:22 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
zici ca e anterior pronuntarii hotararii, dar e incheiat ulterior introducerii cererii de chemare in judecata?
|
|
| Sus |
|
 |
|
elisav
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Noi 2008, 14:13 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
pai daca tranzactia ce a fost consfintita prin acea hotarare e anterioara actului tau, .....nu stiu ce ai putea revendica.....da ceva mai multe detalii
|
|
| Sus |
|
 |
|
roxalina
|
Subiectul mesajului: Scris: 30 Noi 2008, 14:09 |
|
| Membru nou |
 |
 |
|
|
hotararea care tine loc de contract a ramas def si irev in noiembrie 2008,iar contractul de vanzare-cumparare a fost incheiat in 2001. conventia care a stat la baza pronuntarii hot care tine loc de contract a fost incheiata in 1965,de catre un singur sot, iar dupa moartea acestuia *a decedat in 1966* sotia a vandut in 2003, fara sa cunoasca faptul ca sotul a incheiat o conventie inainte de deces. de altfel, in act in constatare am contestat validitatea semnaturii de pe conventie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, constant13, 63 utilizatori neinregistrati
|
|