|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/180 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
anarki
|
Subiectul mesajului: Help urgent Scris: 10 Ian 2007, 22:44 |
|
|
|
|
Buna ,
Am si eu o problema si as aprecia putin ajutor.
Dupa 17 luni de munca mi-am dat demisia angajatorul mi-a spus ca trebuie sa platesc 2500 de euro cheltuieli de scolarizare .Asta dupa ce a facut numai un training de limba straina cu mine( care a costat 300 lei).As vrea sa stiu daca este legala cererea angajatorului si eventual cum as putea sa scap de plata banilor mai ales ca-s mai multi decat a investit in mine.(face profit pe spinarea mea).Mentionez ca nu am incheiat nici un act aditional prin care sa fiu de acord la plata trainingului , singurele referiri la scolarizare apar in contractul de munca.
In contractul de munca apare urmatorul pasaj . As vrea sa stiu ce optiuni am.
"In cazul in care prezentul contract inceteaza ca urmare a vointei unilaterale a d-nei X , sau in cazul in care angajatorul dispune concedierea angajatului ca sanctiune disciplinara, se vor restitui cheltuielile pentru scolarizare dupa cum urmeaza :
• in primul an de la incheierea prezentului contract se va plati echivalentul a 5000 euro in lei ,proportional cu perioada lucrata
• in al doilea an de la incheierea prezentului contract se va plati echivalentul a 3334 euro in lei ,proportional cu perioada lucrata
• in al treilea an de la incheierea prezentului contract se va plati echivalentul a 1667 euro in lei ,proportional cu perioada lucrata
Sumele datorate se vor calcula in conformitate cu cursul BNR RON/EURO din ziua emiterii pretentiilor de restituire a cheltuielilor de catre angajator in forma scrisa."
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
lauraC
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Ian 2007, 14:08 |
|
|
|
|
Vezi si prevederile Codului muncii cu privire la formarea profesionala.
|
|
| Sus |
|
 |
|
maxxim
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Ian 2007, 14:11 |
|
| Membru senior |
 |
|
e o clauza ce merge clar sanctionata!  Bafta!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, constant13, 65 utilizatori neinregistrati
|
|