|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/851 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
ionut777
|
Subiectul mesajului: grile ``geniale`` Scris: 31 Aug 2007, 19:29 |
|
| Membru nou |
 |
 |
Membru din: 19 Iul 2007, 13:00 Mesaje: 20 Localitate: Bucuresti
|
|
mie mi e sila de ex asta...am dat a 3-a oara si am avut ghinion cu caru...au dat subiecte care nu se regaseau in tematica,in plus faza cu nulitatea relativa care intervine doar la lipsa scopului mediat e de pomina...in beleiu scrie clar si de lipsa discernamantului...au facut baremul cum le-a convenit lor...de fiecare data am trecut de proba asta,anul trecut am luat putin la logica...in fine va urez bafta...mie incepe sa mi se faca greata...si mai e ceva...grila aceea cu plangerea prealabila...2 luni de cand?de cand m-a intarcat mama?e adevarat ca termenul este de 2 luni,dar curge de la data diferite...va urez numai bine!
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: grile ``geniale`` Scris: 19 Sep 2007, 19:35 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
ionut777 scrie: mie mi e sila de ex asta...am dat a 3-a oara si am avut ghinion cu caru...au dat subiecte care nu se regaseau in tematica,in plus faza cu nulitatea relativa care intervine doar la lipsa scopului mediat e de pomina...in beleiu scrie clar si de lipsa discernamantului...au facut baremul cum le-a convenit lor...de fiecare data am trecut de proba asta,anul trecut am luat putin la logica...in fine va urez bafta...mie incepe sa mi se faca greata...si mai e ceva...grila aceea cu plangerea prealabila...2 luni de cand?de cand m-a intarcat mama?e adevarat ca termenul este de 2 luni,dar curge de la data diferite...va urez numai bine!
nu o lua asa, cunosc persoana care a luat anul asta dupa a 5-a incercare, iar in ultimii 3 ani a trecut de grile, de logica si interviu dar a avut nesansa sa-i iasa media finala 7, 77 in conditiile in care ultimul intrat avea media 8, pica cu cateva sutimi, in concluzie, nu fi pesimist..daca vrei, ai sa reusesti !
si eu am picat, am fost in stare de soc  dar mi-am revenit, pt la anun mi-am propus sa uimesc inm-ul, csm-ul 
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: constant13, 54 utilizatori neinregistrati
|
|