|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/94 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
ylenia
|
Subiectul mesajului: gratiere presedentiala Scris: 09 Feb 2012, 20:31 |
|
|
|
|
Va rog mult sa imi dati un sfat. Sotul meu a condus fara sa posede permis in anul 2007, a fost prins si a primit 1 an inchisoare cu suspendare, cu 3 ani de incercare (scuze de exprimarea ne-juridica, dar nu sunt in bransa si nu ma pricep...). Intre timp a facut de 2 ori scoala de soferi, dar nu a reusit sa ia examenul scris (are probleme cu exprimari de genul "prioritate pentru sau prioritate fata de", etc). In 2010 a fost prins conducand cu viteza (61 km/ora!!!) si trimis in judecata (pentru ca nu poseda permis de conducere), unde a primit 1 an si 10 luni, cu executare. La curtea de apel i s-au anulat cele 10 luni, a ramas 1 an de executat. In acest timp insa si-a luat permisul de conducere, deci nu mai poate fi considerat pericol public (parerea mea...) Acum urmeaza ca pedeapsa sa se execute (in maxim 7 zile) si ma ingrijoreaza perioada urmatoare, pentru ca am doi copii minori, rate la banca, etc...Credeti ca as putea solicita o gratiere prezidentiala? Am vreo sansa ? Va multumesc mult...
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 55 utilizatori neinregistrati
|
|