|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/20 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
gestiune cu cantec
|
Subiectul mesajului: gestiune cu cantec Scris: 21 Noi 2011, 23:03 |
|
|
|
|
buna ziua,am si eu o problema; lucrez singura de 2 ani intr-un magazin,in care fac lunar stocul(asa zisul inventar de verificare) patronul mai detine magazine in alt oras.Anul acesta mi-a trimis pe neanuntate cate 1 sau 2 persoane de la acele magazine sa lucreze cu mine,in cursul lunii,fara verificare inventar.Am auzit de curand ca a avut probleme la alt magazin-lipsa in gestiune-si le-a retinut angajatilor din salariu.PROBLEMA mea este ca nu-mi convine sa vina neanuntate alte persoane in gestiunea mea,sunt niste lucruri care se pot depista mult mai tarziu dupa plecarea lor,nefacandu-se o verificare minutioasa a marfii. Devin astfel singura raspunzatoare pentru gestiunea pe care o am in primire.E legal acest lucru?Cum pot evita problemele?Astept un raspuns cat mai repede,multumesc si va doresc numai bine
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 58 utilizatori neinregistrati
|
|