|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
fanfanlatulipe
|
Subiectul mesajului: gasca de la anu` Scris: 10 Sep 2007, 17:17 |
|
| Membru activ |
 |
Membru din: 21 Mar 2004, 13:00 Mesaje: 352 Localitate: mun. Bucuresti
|
daca tot sunt inca in concediu...imi permit sa visez  ...frumos
ma intreb; cu cine o sa fiu coleg la anun?
gavril, bibi, mariuca, allynna, cleo, sheridan (?)...
altii?
_________________ Nu lasa pe maine ceea ce poti face azi...lasa pe poimaine ca poate pana atunci uiti
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sheridan
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Sep 2007, 17:31 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Mersi pt vot insa eu ma aflu intr-o situatie cam ciudata,adica ,vreau sa ma angajez ca si consilier j la "stat" si sefa de servicii mi-a zis ca dupa examenul pe post ,la interviu ma va intreba daca mai vreau sa dau la inm iar in cazul ca raspunsul e pozitiv nu-mi va da postul..vrea promisiunea ca renunt la idee.Ce-i de facut?
|
|
| Sus |
|
 |
|
dasefx
|
Subiectul mesajului: Re: gasca de la anu` Scris: 10 Sep 2007, 17:48 |
|
| Membru activ |
 |
|
fanfanlatulipe scrie: daca tot sunt inca in concediu...imi permit sa visez  ...frumos ma intreb; cu cine o sa fiu coleg la anun? gavril, bibi, mariuca, allynna, cleo, sheridan (?)... altii?
cu mine 
_________________ Consumul excesiv de alcool dãuneazã grav plictiselii!
|
|
| Sus |
|
 |
|
TheIdlerOne
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Sep 2007, 18:28 |
|
|
|
|
Voi face si eu parte din Dream Team...
|
|
| Sus |
|
 |
|
kiddy
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Sep 2007, 19:04 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Sheridan, si eu am fost intr-o situatie asemanatoare. Eu am ales varianta mai putin cinstita si mi-am urmarit propriul interes. am mintit cu nerusinare. ei nu au nici o baza legala sa te intrebe asa ceva si nu ar trebui sa conditioneze. Ar trbui sa il angajeze pe cel mai competent. Un angajament in acest sens in nici un caz nu au dreptul sa te oblige sa iti asumi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
flaviusnet
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Sep 2007, 19:33 |
|
| Membru senior |
 |
|
Sheridan scrie: Mersi pt vot insa eu ma aflu intr-o situatie cam ciudata,adica ,vreau sa ma angajez ca si consilier j la "stat" si sefa de servicii mi-a zis ca dupa examenul pe post ,la interviu ma va intreba daca mai vreau sa dau la inm iar in cazul ca raspunsul e pozitiv nu-mi va da postul..vrea promisiunea ca renunt la idee.Ce-i de facut?
daca esti la stat stai fara grija...singura problema e salariul...nu au prevedere legala care sa te conditioneze de acest lucru..cand vine vremea bagi medical sau fara plata...te doare limba sa zici ca nu dai??
_________________ non bis in idem
|
|
| Sus |
|
 |
|
gavril
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Sep 2007, 19:43 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
ma .. nu invatati candidatul la prostii.
sheridan, cand nu vrei sa minti ... dar esti pusa intr-o sitiatie aparent fara iesire ... incearca sa ocolesti adevarul fara a minti. Evita sa-l spui ... sau lasa usite de scapare.
De exemplu poti spune ceva de genul: "sunt dezamagit/-a de examen si nu am certitudinea ca voi mai incerca anul viitor. Acum vreau sa ma concentrez asupra acestui job si sa incerc sa-mi duc responsabilitatile cat mai bine la indeplinire.
Nu pot promite cu solemnitate ca voi renunta la examen pt. ca viitorul este, in principiu, nesigur ... iara pana anul viitor lucrurile se pot schimba radical pt. mine.
Eu va pot promite ca in cazul in care ma angajati voi fi loial, corect si perseverent.
In nici nu caz nu voi permite sa fiti dezamagiti de mine."
_________________ Vivere est militare!
|
|
| Sus |
|
 |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Re: gasca de la anu` Scris: 10 Sep 2007, 19:59 |
|
| Membru activ |
 |
|
fanfanlatulipe scrie: daca tot sunt inca in concediu...imi permit sa visez  ...frumos ma intreb; cu cine o sa fiu coleg la anun? gavril, bibi, mariuca, allynna, cleo, sheridan (?)... altii?
...mda...ce sa zic?
...sanse mici, dan putine... 
_________________ Inteligenta singura nu merge foarte departe!
|
|
| Sus |
|
 |
|
alpha-mind
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Sep 2007, 19:59 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Gavril scrie: ma .. nu invatati candidatul la prostii. sheridan, cand nu vrei sa minti ... dar esti pusa intr-o sitiatie aparent fara iesire ... incearca sa ocolesti adevarul fara a minti. Evita sa-l spui ... sau lasa usite de scapare.
De exemplu poti spune ceva de genul: "sunt dezamagit/-a de examen si nu am certitudinea ca voi mai incerca anul viitor. Acum vreau sa ma concentrez asupra acestui job si sa incerc sa-mi duc responsabilitatile cat mai bine la indeplinire. Nu pot promite cu solemnitate ca voi renunta la examen pt. ca viitorul este, in principiu, nesigur ... iara pana anul viitor lucrurile se pot schimba radical pt. mine. Eu va pot promite ca in cazul in care ma angajati voi fi loial, corect si perseverent. In nici nu caz nu voi permite sa fiti dezamagiti de mine."
un exemplu de seriozitate artistica! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
alpha-mind
|
Subiectul mesajului: Re: gasca de la anu` Scris: 10 Sep 2007, 20:07 |
|
| Membru Junior |
 |
|
nu ma luati si pe mine???
fanlalala, tu kiar nu ai de gand sa iti skimbi moaca aia???? adica tre sa te vedem in halul asta inca un an????? 8O
|
|
| Sus |
|
 |
|
allynna
|
Subiectul mesajului: Re: gasca de la anu` Scris: 10 Sep 2007, 20:42 |
|
| Membru activ |
 |
|
alpha-mind scrie: fanfanlatulipe scrie: daca tot sunt inca in concediu...imi permit sa visez  ...frumos ma intreb; cu cine o sa fiu coleg la anun? gavril, bibi, mariuca, allynna, cleo, sheridan (?)... altii? nu ma luati si pe mine??? fanlalala, tu kiar nu ai de gand sa iti skimbi moaca aia???? adica tre sa te vedem in halul asta inca un an????? 8O
Daca si-ar schimba fata asta f.sexy, nu ar ai fi fanfan........, face parte din el insusi 
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariusms
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Sep 2007, 20:53 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Sheridan scrie: Mersi pt vot insa eu ma aflu intr-o situatie cam ciudata,adica ,vreau sa ma angajez ca si consilier j la "stat" si sefa de servicii mi-a zis ca dupa examenul pe post ,la interviu ma va intreba daca mai vreau sa dau la inm iar in cazul ca raspunsul e pozitiv nu-mi va da postul..vrea promisiunea ca renunt la idee.Ce-i de facut?
Promite-le ca renunti la idee. Pe urma te razgandesti. Sa te dea in judecata dupa aceea.
Dreptul tau de a-ti da demisia (cu preavizul de rigoare, in cazul ca devii auditor) nu ti-l poate ingradi absolut nimeni. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Re: gasca de la anu` Scris: 10 Sep 2007, 21:06 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
alpha-mind scrie: fanfanlatulipe scrie: daca tot sunt inca in concediu...imi permit sa visez  ...frumos ma intreb; cu cine o sa fiu coleg la anun? gavril, bibi, mariuca, allynna, cleo, sheridan (?)... altii? nu ma luati si pe mine??? fanlalala, tu kiar nu ai de gand sa iti skimbi moaca aia???? adica tre sa te vedem in halul asta inca un an????? 8O
Alpha ..ce ai scumpo??
de cate ori trebuie sa repet ca Fanla Praz.. e sexy, e frumos, iar avatarul e mortal...
nu crezi????
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
alpha-mind
|
Subiectul mesajului: Re: gasca de la anu` Scris: 10 Sep 2007, 21:23 |
|
| Membru Junior |
 |
|
kinga scrie: fanlalala, tu kiar nu ai de gand sa iti skimbi moaca aia???? adica tre sa te vedem in halul asta inca un an????? 8O
Alpha ..ce ai scumpo?? de cate ori trebuie sa repet ca Fanla Praz.. e sexy, e frumos, iar avatarul e mortal... nu crezi????[/quote]
kiar nu cred!!!!

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 49 utilizatori neinregistrati
|
|