|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
alpha-mind
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Sep 2007, 00:06 |
|
| Membru Junior |
 |
|
apprentice scrie: alpha-mind scrie: io inca astept sa mi se spuna ca e la misto avatarul cu d-l respectiv!! 8O asteptarea ta a dat roade! ce-i cui mine? nu-ti place avatorul meu? imi mai imprumuti cartile?
sau stii ce? mai bine ma lasi sa iti dau eu o poza misto s-o folosesti, caut orice in limitele........stiu tu care, numai sa dispara ala de acolo.........
numai cand ii vad costumatia, pozitia si privirea o iau razna!!! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
apprentice
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Sep 2007, 00:08 |
|
|
|
alpha-mind scrie: apprentice scrie: alpha-mind scrie: io inca astept sa mi se spuna ca e la misto avatarul cu d-l respectiv!! 8O asteptarea ta a dat roade! ce-i cui mine? nu-ti place avatorul meu? imi mai imprumuti cartile? nu, nu, vreau expres sa spui ca avatarul e la misto!!!! dupa aia discutam de carti!!! 
Am sa il schimb sa va fiu pe plac, nici lui funfun nu ii place,ce sa faci? accept initierea in gasca, poate facem o fratie chiar 
|
|
| Sus |
|
 |
|
alpha-mind
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Sep 2007, 00:11 |
|
| Membru Junior |
 |
|
apprentice scrie: alpha-mind scrie: apprentice scrie: [quote="alpha-mind"]io inca astept sa mi se spuna ca e la misto avatarul cu d-l respectiv!! 8O asteptarea ta a dat roade! ce-i cui mine? nu-ti place avatorul meu? imi mai imprumuti cartile? nu, nu, vreau expres sa spui ca avatarul e la misto!!!! dupa aia discutam de carti!!!  Am sa il schimb sa va fiu pe plac, nici lui funfun nu ii place,ce sa faci? accept initierea in gasca, poate facem o fratie chiar  [/quote]
de asta accepti sa il schimbi???? lasa, lasa, e bine si asa, numai fa-o!!!!
fratie??? hm, tu crezi ca aici e fara numar????
nu stiu, vorbeste cu laleaua, ea decide!!!! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
apprentice
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Sep 2007, 03:45 |
|
|
|
fanfanlatulipe scrie: una peste alta, bine ai venit!...poate ca esti minunea pe care o asteptam p.s. n-am vrut sa fiu rau  ...ironic, da 
bine m-ati primit! si eu sper sa fiu "minunea" pe care o asteptati  ce ziceai ca urmeaza? INM reloaded?? care e strategia? cine crezi ca va fi alesul? si ce simbolizeaza laleaua ta? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 52 utilizatori neinregistrati
|
|