|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/423 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
indian
|
Subiectul mesajului: Ganduri Scris: 13 Apr 2008, 09:15 |
|
| Membru senior |
 |
 |
Membru din: 21 Mai 2005, 13:00 Mesaje: 507 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
In ultima perioada am observat ca lucrurile functioneaza din ce in ce mai anevoios. Poate ca este vorba de o aranjare nefericita a planetelor in harta mea astrala.
Desi mi-a mers destul de bine pana acum, in acest moment simt ca "ceva" nu mai fucntioneaza: poate ca am obosit, poate ca mi-as dori sa fac altceva, desi fac cu placere ceea ce fac. Oare ar fi bine sa aprofundez ideea de a-mi schimba meseria ?
Ganduri.... oboseala.... o fi "astenia" de primavara ? sau se apropie vacanta de Paste ?!
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Apr 2008, 16:22 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
dupa fiecare perioada buna vine si una mai putin buna dupa care se reia ciclul
asteapta inca putin si daca tot te gandesti la asta...pe cai! step by step and day by day
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Ganduri Scris: 14 Apr 2008, 09:13 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
indian scrie: In ultima perioada am observat ca lucrurile functioneaza din ce in ce mai anevoios. Poate ca este vorba de o aranjare nefericita a planetelor in harta mea astrala. Desi mi-a mers destul de bine pana acum, in acest moment simt ca "ceva" nu mai fucntioneaza: poate ca am obosit, poate ca mi-as dori sa fac altceva, desi fac cu placere ceea ce fac. Oare ar fi bine sa aprofundez ideea de a-mi schimba meseria ? Ganduri.... oboseala.... o fi "astenia" de primavara ? sau se apropie vacanta de Paste ?!
mi se potriveste ca o manusa...citesti gandurile indiane saaaaau ne aflam in acelasi BUTOI DE MELANCOLIE ????? 
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 55 utilizatori neinregistrati
|
|