|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/568 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
alinutzza
|
Subiectul mesajului: Fonduri structurale Scris: 15 Ian 2007, 21:12 |
|
| Membru activ |
 |
|
Stie cineva de unde, ce sunt si cu ce se mananca ( a se citi: se obtin finantari) de fonduri structurale in domeniul juridic?
Pun aceasta intrebare intrucat cu ocazia unei intruniri a unui ONG - din care fac si eu parte - s-a pus problema pur teoretica a "accesarii unor fonduri structurale pentru a se obtine finantari", iar membrii de jos (a se citi eu si inca 2 colege) am primit tema de casa sa ne ocupam de problema din partea conducerii. E bine sa fii sef!
Recunosc ca am cautat pe net, am dat de ceva site-uri, dar nu m-am dumirit daca in materie juridica exista finatari si daca da, unde anume aplici.
Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ramonya
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Ian 2008, 09:27 |
|
| Membru activ |
 |
|
pe site-ul www.fonduri-structurale.ro sunt mai multe programe operationale , la fiecare in parte sunt publicate ghidurile, unele oficiale , altele sub forma de draft. Verifica obiectivele fiecarui program, eventual cauti si in ghiduri si vezi daca te incadrezi undeva.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 68 utilizatori neinregistrati
|
|