|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/212 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
dinuoprea
|
Subiectul mesajului: Fond funciar Scris: 01 Mar 2007, 22:35 |
|
|
|
|
Am o hotarare de punere in posesie pentru o suprafata de teren validata de CJFF inca din anul 2000 (am intrat in posesia acesteia in august 2005 obtinuta din arhiva prefecturii; primaria respectiv CLFF - "uita" sa ne instiinteze, ba mai mult orice solicitare a noastra vis a vis de respectiva speta nu se soldeaza cu raspunsuri din partea respectivei primarii). Din momentul in care am obtinut documentul am solicitat sprijinul prefecturii in vederea punerii in aplicare a Hot. insa nici aceasta nu raspunde solicitarilor noastre. Ce mai pot face?
Terenul se afla in administrarea unei unitati spitalicesti - domeniul statului, dar nu este exploatat de catre aceasta. Care ar fi procedura prin prin care respectivul teren ar trece in domeniul primariei pentru a putea fi pusa in aplicare Hot.? A carei institutii este responsabilitatea acestei initiative: primaria locala, prefectura, ADS etc.?
Lipsa raspunsurilor din partea institutiilor implicate m-au determinat sa solicit sprijinul dumneavostra
Multumesc!
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
ankipa
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Mar 2007, 15:26 |
|
|
|
|
Adreseaza-te Comisiei locale sau orasenesti, dupa caz cu o noua cerere bazata pe legea contenciosului administrativ- Legea 554/2004 , care va fi considerata drept plangere prealabila *veti solicita in aceasta cerere punerea in posesie cu terenul care v-a fost reconstituit* , iar daca nu vi se raspunde in termenul legal de max. 30 de zile , sau ]n cazul in care cererea se soldeaza cu un refuz va veti adresa instantei de contencios administrativ cu aceeasi cerere si cu dovada in deplinirii procedurii plangerii prealabile, iar in plus veti putea cere daune cominatorii pe zile de intarziere pana la punerea in posesie cf. Legii nr. 2467/2005. Cred ca astfel veti reusi. Succes. :)
|
|
| Sus |
|
 |
|
dinuoprea
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Mar 2007, 18:07 |
|
|
|
|
Multumesc pentru raspuns.
Totusi am asa o presimtire ca viitoare adresa nu va primi un raspuns. Instanta de contencios administrativ presupune un avocat?
Care ar fi procedura de derulare a evenimentelor in aceasta instanta.
Multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 69 utilizatori neinregistrati
|
|