|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/372 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
marexim
|
Subiectul mesajului: Fisa postului Scris: 17 Apr 2005, 18:58 |
|
|
|
|
Acum ceva timp in urma am fost administrator unic la un SA si apoi director executiv la o alta. Administator am fost numit prin statul societatii la care eram si actionar majoritar. Problema este ca acum imi trebuie o fisa postului pentru pozitiile pe care le-am avut. La momentul acela nici nu mi-a trecut prin cap ca ar trebui sa-mi fac asa ceva si va rog daca aveti un model chiar bazat pe un contract de administrare sa-mi trimiteti si mie.
Pentru functia de dir. executiv am un contract de munca dar nu si fisa postului. Oricum aici ar avea cine sa-mi semneze o astfel de fisa, adica administratorul care a semnat si contractul de munca dar, pentru functia de administrator cine ar putea sa o semneze?
Un reprezentant al actionarilor?
|
|
| Sus |
|
 |
|
adviser45
|
Subiectul mesajului: Scris: 18 Apr 2005, 09:49 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
1. Nu inteleg de ce ti-ar trebui acum fisa postului ptr. activitati anterioare.
Ti se imputa ceva?
2. O fisa a postului datata pe perioada functiei detinute, trebuie semnata de superiorul tau pe prioada respectiva.
Totusi mai bine ai specifica de ce iti trebuie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
marexim
|
Subiectul mesajului: Scris: 18 Apr 2005, 10:46 |
|
|
|
|
Pentru emigrare in Canada :)
M-am trezit cu o scrisoare in care imi cer doua fise a postului pentru exact acele joburi pentru care nu am avut asa ceva.
Nu stiu cum sa rezolv problema, ma gindesc chiar sa fac o copie legalizata de pe capitolul cu conducerea SA-ului din statut si sa o trimit pe aceasta.
Voi cum vedeti solutia asta?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: johnny_danut, 39 utilizatori neinregistrati
|
|