|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/582 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
goghi
|
Subiectul mesajului: Fals in cartea funciara Scris: 25 Iul 2005, 14:33 |
|
|
|
|
In cartea funciara s-a intabulat dreptul de proprietate a tatalui meu asupra intregului imobil, dupa o iesire din indiviziune in urma careia nu mi-a fost achitata sulta. Acest inscris a fost realizat de catre sora mea, banuiesc, pt ca s-a facut la un an dupa decesul tatalui, pe baza unei cereri din care reiesea ca a scris-o defunctul( scrisul si semnatura sunt false, o pot demonstra, si dupa cum am mai spus-o, facuta la un an de la deces). Acest lucru l-a facut pt. a pierde eu drepurile pe care le-am castigat in instanta prin sentinta iesirii din indiviz. Avem in plus fata de sora mea, pe langa cota de 1/2 din imobilul mostenit, o parte din imbunatatirile aduse imobilului realizate impreuna cu parintii. Deci, mentionez ca tatal meu cu toate ca a castigat in instanta imobilul, nu a intrat niciodata in posesia lui ca proprietar cu drepuri depline si nu ne-a acchitat niciodata sultele pt. ca a decedat. Ce pot face imi pot pierde dreptul suplimentar fata de sora mea, pe baza acestui fals? La dosarul cartii funciare a fost depus pt. intabulare cererea falsa si sentinta judecatoresca care nu era definitiva si irevocabila. Erau suficiente actele? Mult bine.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
sofia
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Iul 2005, 14:36 |
|
|
|
|
Cat timp a trecut de cand a ramas definitiva hotararea judecatoreasca prin care sora ta era obligata sa-ti plateasca sulta?
|
|
| Sus |
|
 |
|
goghi
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Iun 2006, 22:56 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 73 utilizatori neinregistrati
|
|