|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/184 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Fals in acte Scris: 06 Ian 2012, 09:29 |
|
|
|
|
In luna octombrie 2011(cam pe la jumatatea lunii) am vrut sa ajut o colega in obtinerea unui imprumut la CAR completand un formular cu venitul meu. Formularul l-am completat eu, trecand salariul brut in loc de cel net. Formularul a fost semnat si stampilat de director dupa ce a citit. La noi in institutie formularele sunt completate de dna secretar, dar cum doamna nu era acolo si pentru ca trebuia sa merg cu actele a doua zi la CAR, eu am completat formularul mergand dupa aceea cu el la semnat. Mentionez ca nu a fost cu rea intentie; cei de la CAR au verificat, dar dupa cum va dati seama sumele nu au coincis. Cei de la CAR au spus ca vor face plangere la politie, ca va urma un proces si asa mai departe. La momentul respectiv am discutat cu un avocat care mi-a spus sa astept sa primesc citatie de la politie, daca se va face plangere. Pana in acest moment nu am primit nimic, as vrea sa stiu daca se mai poate depune plangere impotriva mea. Va multumesc anticipat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Fals in acte Scris: 06 Ian 2012, 09:50 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Fals in acte, tentativa de inselaciune, se poate depune plangerea pana la prescrierea faptelor. Cei raspunzatori sunt, cel care a completat formularul, precum si directorul care l-a semnat. Cu toate acestea, este posibil sa nu se dea IUP deoarece salariul trecut a fost cel brut, putandu-se aprecia de catre procuror ca a fost doar o eroare la completarea formularului, si nu un fals premeditat (  ) si o tentativa de a insela. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bar
|
Subiectul mesajului: Re: Fals in acte Scris: 06 Ian 2012, 11:00 |
|
| Curios |
 |
|
|
dupa cat timp se prescriu faptele?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 74 utilizatori neinregistrati
|
|