|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje/375 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: expertiza contabila ? Scris: 29 Mar 2008, 15:09 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
un fost salariat (reclamantul) a cerut instantei expertiza contabila deoarece acesta sustine ca nu i-au fost platite 180 de ore suplimentare de catre societatea noastra. Instanta stabileste expert. Expertul da telefon societatii sa i se puna la dispozitie toate documentele. (E valabila cererea lui prin telefon ?). Marti am termen, expertul s-a prezentat joi pt documente. Nu am reusit sa fac rost de toate documentele intr-o singura zi, motiv pt care am rugat expertul sa mai amane odata cauza. Este posibil ca expertul sa mai depuna alta cerere de amanare ? si asta in conditiile in care, cauza a mai fost amanata odata tot de expert pt ca onorariul platit de reclamant nu acoperea costul integral al expertizei.
reclamantul nu cumva trebuia sa ceara instantei expertiza de salarizare ? sau e tot una cu exp. contabila ?
saaaaaaaaau, expertul va fi sanctionat daca nu depune de data asta expertiza (din vina SC) la dosar ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariusms
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Mar 2008, 16:48 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
1. Daca reclamantul nu face dovada achitarii onorariului expertului, cauza nu ar mai trebui amanata.
2. Si cand se calculeaza drepturile salariale, tot o expertiza contabila trebuie.
3. Expertul trebuie sa trimita o fituica, asa cum scrie in cod, pentru a cita partile (toate).
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Mar 2008, 18:28 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
dan concluzii scrise la expertiza pot sa mai pun ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Mar 2008, 22:40 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
este exact ca la celelalte expertize !!!
poti pune obiective de expertiza
poti cere contra expertiza porti solicita suplimentarea expertizei sau chiar face obiectiuni la acea expertiza !!!
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Mar 2008, 23:06 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
multumesc serafim, mariusms
chiar n-am mai avut dosare pe dr. muncii pann acu
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Mar 2008, 23:09 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
la expertiza contabila nu se citeaza partile mai bine zis nu este obligatoriu e!!!
expertul poate solicita prezentarea unui act partii care detine acel act de care se va folosi in expertiza !!! in rest bafta bobocele !
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariusms
|
Subiectul mesajului: Scris: 30 Mar 2008, 12:58 |
|
| Membru de baza |
 |
|
serafim scrie: la expertiza contabila nu se citeaza partile mai bine zis nu este obligatoriu e!!! expertul poate solicita prezentarea unui act partii care detine acel act de care se va folosi in expertiza !!! in rest bafta bobocele !
Se citeaza. Intr-un dosar,chematul in garantie nu a fost citat, iar instanta a anulat expertiza, desi exceptia a fost ridicata de una din partile initiale. Dar tot acelasi expert contabil a refacut-o, iar rezultatul e lesne de inteles. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 58 utilizatori neinregistrati
|
|