|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/454 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
kristabella
|
Subiectul mesajului: executor ... cu alte prioritati decat executarea silita Scris: 21 Feb 2007, 12:01 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 08 Iun 2004, 13:00 Mesaje: 36 Localitate: Bistrita-Nasaud
|
|
buna!
sunt intr-o situatie destul de ciudata. am facut o cerere de exec silita a unei ordonante emise in procedura somatiei de plata, pentru debit si penalitati in continuare, pana la data achitarii efective a debitului. cu chiu, cu vai am recuperat debitul si, prin poprirea tuturor conturilor debitoarei din judetul unde isi are sediul, am recuperat si o parte din penalitatile datorate.
acum nu mai e o suma asa mare de recuperat (in jur de 1.400 de lei), si dl. executor spune ca are alte prioritati acum decat sa-mi execute mie bunuri mobile de-ale debitoarei... ca vanzarea silita implica timp, bani, masina... si tot soiul de scuze penibile. eu banui ca s-a inteles cu debitoarea (e un oras mic, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea) sa ma amane pe mine.
as face ceva... dar nu stiu ce, ca e singurul executor cu competenta in zona. :(
pana la urma nu ma las si tot ii fac plangere la camera executorilor din care face parte... macar de i s-ar face rusine.
astept parerile voastre relativ la istorioara mea,
k.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Feb 2007, 12:58 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Incearca sa faci o plingere pe Legea 188/2000, art.53.
...si daca el este asa de ocupat o sa-l oblige instanta sa-si faca treaba, doar ca dureaza.
|
|
| Sus |
|
 |
|
BABI
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Feb 2007, 15:51 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Poate sa fie vorba de o intelegere cu debitorul pana isi instraineaza acesta anumite bunuri care pot fi valorificate sau lasa sa treaca cele 6 luni pentru urmarire, apoi daca creditorul nu formuleaza cerere se prescrie.
_________________ Vorbind cu blandete, si tinand in mana un ciomag, veti ajunge departe.
(Theodore Roosevelt )
|
|
| Sus |
|
 |
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Scris: 24 Feb 2007, 18:36 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
BABI scrie: apoi daca creditorul nu formuleaza cerere se prescrie.
BABI, BABI, cum bagi tu lumea in ceata!
Intii se perima si...odata si odata tot se prescrie, nu ? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 51 utilizatori neinregistrati
|
|