|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje/888 afisari ] |
|
|
|
costel75
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Noi 2005, 20:30 |
|
|
|
|
Ai perfecta dreptate.Si eu m-am intrebat de multe ori(mai ales ca am imprumuturi facute).
|
|
| Sus |
|
 |
|
bog28
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Noi 2005, 20:40 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
in principu ti-ai raspuns singura.
si eu am avut situatii cand aveam titlu executoriu, dar nu aveam ce sa execut.riscul creditorului chirografar. :-|
dar contractul de credit nu a fost insotit de garantii reale (ipoteca) sau personale (fidejusori)
da, e cam greu sa dovedesti ca bunurile mobile din acel imobil sunt ale debitorului (el poate nega foarte usor asta). in plus, cred ca unele din mobile devin imobile prin destinatie.?!
da, poprirea ar fi singura solutie, si asta daca e angajat.
competenta executorului si instanta de executare vezi 373 C.p.c- executorul de la locul unde are loc executarea.
|
|
| Sus |
|
 |
|
femme
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Noi 2005, 21:05 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
Nu sunt garantii de nici un fel. Cred ca nici nu trec la executare pt ca datoria e destul de mica si stiu perfect ca nu prea au ce sa faca .
Au mai trimis inca o somatie cu toate ca , eu cred ca una era suficienta daca vroiau intr-adevar sa execute.
Iar daca executorul este necompetent ce se poate intampla? Vine la usa debitorului si el ii spune pur si simplu ca nu e competent ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
femme
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Noi 2005, 22:52 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
Multumesc pt raspunsuri!!!!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 51 utilizatori neinregistrati
|
|