Avocatura - profesia de avocat

Ora este UTC + 2
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje/10565 afisari ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 13 Noi 2012, 22:02 
Buna ziua,ve rog ajutati-ma cu un raspuns,imi este tare frica de cei de la EOS KSI ROMANIA,in 2008 am facut un card la BRD ,partea proasta este ca eu nu mai stiu cat am cheltuit,am putut platit la el pana in luna 09.2009,dupa aceia am ramas fara serviciu si nu am mai putut plati,m-am reangajat,ei mau gasit ca lucrez si mi-au trimis oprire pe salariu la locul de munca,si din cauza asta am fost data afara de doua ori.De un an de zile nu mai lucrez ,nimeni nu vrea sa ma angazeze cand spun ca am aceasta problema si ca o sa le vina la firma lor aceste instiintari,in data de 08.11.2012 m-am trezit la poarta cu ei cei de la EOS KSI impreuna cu un executor judecatoresc,cu o instiintare de plata intr-o zi cu suma de 7500.00 ronam incercat sa le spun situatia mea si familiei mele,si mi-au spus ca daca nu platesc intr-o zi macar 10% din suma aceasta vin cu Jandarmi si imi ia bunurile din casa,le-am spus ca eu una nu am nimic al meu,eu stau cu socrii ,stau in casa lor,in lucrurile lor...etc.Au spus ca nu ii intereseaza,sa ma ajute socri ,mama oricine si sa le dau bani.Mi-au lasat o instiintare cu dosaru,ca sa am acolo situatia contului,din care rezulta ca eu am datorie la BRD -5452,00-iar restul pana la 7500,00 cheltuielile lor.Cum sa fac sa le spun ca eu nu pot plati acum,mi-ai spus ca ma vor suna astazi sa le spun cand pot plati cei 10% din suma 7500.00, acum din cauza lor socrii mei mi-au zis sa imi copilu si sa plec cu chirie ,ei la poarta lor nu vor scandal si multe multe discutii,imi este frica si de socrii ca nu am unde sa ma duc, si de cei de la EOS KSI ,cand ma gandesc ca daca imi aduc bine aminte cu bani aia am luat de mancare pt.botezul fiicei mele,si uite unde am ajuns,acum nu lucreaza de sotul meu si are un salariu minim pe economia,ia vreo 600.oo si ceva de ron,din acestia abea putem trai,iar ei acum acum vor sa le dau suma aia,le-am spus ca o sa incerc sa platesc in jur de 100.00 de ron pe luna pt.inceput si au zis ca ce este aia.............,Poate intra fara voia mea in casa si am luat ddin bunuri?Va rog invatati-ma si pe mine cum sa vb cu ei,ca sa nu ma trezesc cu jandarmi la poarta socrilor mei.Adresa mea email este. cry_by_stef@yahoo.com Va mulumesc si astept un sfat de la dumneavoastra


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 14 Noi 2012, 16:11 
Datoria se poate prescrie in termen de 3 ani (dupa ultima somatie primita si ultima plata efectuata). Daca nu aveti nimic pe numele dvs. puteti scapa foarte usor de datorie, in 3 ani cu conditia sa lucrati la negru sau deloc in aceasta perioada.

Nu au voie sa se atinga de bunurile altor persoane. Doar de bunurile pe care le aveti in comun cu alte persoane. Socrii dvs. ar trebui sa iasa la poarta si sa le spuna ca nu mai locuiti acolo si gata.

Ar trebui sa cereti o consultanta scurta la un avocat, ca sa va spuna, pe baza documentelor pe care le aveti, cum puteti scapa de aceasta datorie prin prescriptie.


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 29 Noi 2012, 20:18 
Buna seara multumesc mult persoanei care mi-ai raspuns ,as dori sa mai adaug ca iar au revenit la adresa mea cei dela EOS KSI,acelasi pesoane care au venit si acum doua saptamani,si de data asta au vorbit foarte urat,ca trebuie sa fac in asa fel sa platesc cat mai curand datoria ,ca daca nu o sa vina pe data 7 decembrie insotiti de JANDARMI si ca o sa intre peste mine si o sa imi ia tot ce am in casa ,ca eu am rolul la primarie la adresa asta si ca o sa intre JANDARMI fortat,em incercat sa le spun ca nu pot plati acum ,ca am o situatie foarte grea ,ca nu imi gasesc de lucru acum si ca nu am de unde sa platesc suma aceia,le-am spus ca oricum din cate stiu si eu decand nu am mai putut plati nimic la datoria mea au trecut 3 ani si ca stiu ca sa prescris ...............Iar ei atunci vreau sa va spun ca au incercat sa intre peste mine spunundumi ca vrea sa vada ce am in garaj..................si au continuat sa ma ameninte.
Va rog din suflet daca cineva dintre dumneavoastra este avocat sau cunoaste un avocat si ma poate ajuta si pe mine cu o vorba ,cu un sfat in problema pe care o am cu acesti oameni.Au dreptul sa intre in curte si sa imi ia din casa,mentionez ca eu sunt mutata in casa socrilor mei,sincer eu in casa aia nu mai nimic decat o canapea si un tv.,restul sunt lucrurile socrilor mei,ce ar putea sa imi faca acei oameni? Rog din suflet raspundetimi si mie cat mai urgent.Va multumesc


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 30 Noi 2012, 04:48 
Scuza-ma, dar nu poti spune "nu mai stiu cat am cheltuit (din banii care oricum nu erau ai mei)"
Si aia de ti-au dat banii o merita.


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 02 Dec 2012, 16:41 
Site Admin
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 27 Feb 2009, 00:59
Mesaje: 48
Localitate: Romania
Va recomand sa cititi Codul de Procedura Civila. Iata cateva articole interesante:

Art. 373-2. - In cazurile prevăzute de lege, precum şi atunci cand executorul judecătoresc consideră necesar, organele de poliţie, jandarmerie sau alţi agenţi ai forţei publice, după caz, sunt obligaţi să-i acorde concursul la indeplinirea efectivă a executării silite.
La cererea instanţei de executare sau a executorului judecătoresc cei care datorează sume de bani debitorului urmărit ori deţin bunuri ale acestuia, supuse urmăririi potrivit legii, au datoria să dea informaţiile necesare pentru efectuarea executării.
De asemenea, la cererea instanţei de executare sau a executorului judecătoresc instituţiile, băncile şi orice alte persoane sunt obligate să-i comunice de indată, in scris, datele şi informaţiile necesare realizării executării silite, chiar dacă prin legi speciale se dispune altfel. La cererea executorului sau a părţii interesate instanţa de executare poate lua măsurile prevăzute de art. 1081 alin. 1 pct. 2 lit. f) şi de art. 1083.
Instanţa de executare şi executorul judecătoresc sunt obligaţi să asigure secretul informaţiilor primite, dacă legea nu prevede altfel.Art. 412. - Prezenţa unui ofiţer de poliţie sau ajutor al său, şi, in lipsa lor, a primarului sau a ajutorului său, va fi necesară sub pedeapsă de nulitate:
1. dacă uşile debitorului sunt inchise şi nu voieşte a le deschide;
___________
Punctul 1. a fost modificat prin linia din Ordonanţa de urgenţă nr. 138/2000 incepand cu 02.05.2001.

2. dacă nu voieşte a deschide camerele sau mobilele;
3. dacă debitorul lipseşte şi nu este, spre a-l reprezenta nici o rudă locuind cu dansul.
Art. 413. - In aceste cazuri, odată ce casele sau mobilele s-au deschis de către debitor sau, nevoind el, ori in lipsa lui de către executorul judecătoresc, prezenţa ofiţerului sau a primarului se va putea suplini prin doi martori majori.
Art. 414. - Camerele şi mobilele se vor deschide treptat, pe cat se va face şi inscrierea lor in procesul-verbal.
Art. 415. - Creditorul va putea să nu fie de faţă la lucrarea urmăririi.
Art. 416. - Executorul judecătoresc, singur sau faţă cu persoanele insemnate in art. 412 şi 413, va forma, indată un proces-verbal care va cuprinde:
1. enunţarea titlului executor in virtutea căruia se face executarea;
2. arătarea creditorului pentru lucrările ce au cerut a se urmări, dacă asemenea cerere s-a făcut;
3. numele, prenumele şi domiciliul părţilor, al executorului, precum şi al altor persoane care vor fi fost faţă la urmărire;
4. somaţia verbală făcută debitorului ca să plătească, precum şi răspunsul lui dacă a fost faţă;
5. descrierea bunurilor sechestrate şi indicarea valorii fiecăruia, după aprecierea executorului judecătoresc, dacă aceasta este cu putinţă;

_________________
Site Admin
Avocatura Com


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 13 Mar 2013, 20:10 
Lucrurile sunt foarte simplu de rezolvat:
Daca nu aveti bunuri mobile/imobile ori venituri pe care creditorul sa le poata urmarii, ar fi bine sa mergeti la executorul judecatoresc ori la creditor cu o cerere in care sa mentionati acest lucru si sa le solicitati o rezolvare pe cale amiabila. Recomand a se discuta cu creditorul, dar sa luati in calcul ca va vor pune sa achitati ca prima transe onorariul executorului + restul cheltuielilor de executare.
Daca sunteti de buna-credinta, puteti obtine o esalonare pe o perioada mai mare, ceea ce duce la o rata lunara acceptabila.
Acum mai exista o problema si anume: pana sa ajungeti in executare silita ati fost contactat ( telefon + notificari) de catre cei de la EOS KSI. Daca din atitudinea dumneavoastra nu a rezultat buna-credinta ( ceea ce si cred ca este adevara, altfel nu erati la executor), cu siguranta nu veti beneficia de termen mare de esalonare, ci vi se vor indica 2-3 termene de plata a intregului debit.
Mare atentie, daca este asa cum ati mentionat, si anume ca executarea a inceput inainte de 15 feb 2013, procedura executarii silite va continua dupa vechiul cod.
P.S. Este foarte greu sa intervina prescriptia in interiorul procedurii de executare silita deoarece executorul, din 6 in 6 luni, va face cate un act de procedura pentru a nu se perima!!! Asa ca nu lua in calcul prescriptia extinctiva!!
Multa bafta!


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 13 Mar 2013, 21:21 
De curiozitate, ce act de procedura mai poate face executorul din 6 in 6 luni pentru a preveni perimarea, daca debitorul nu are decat hainele de pe el (n-are nici bunuri, nici servici, nici conturi bancare)? Nu vorbesc acum despre initiatorul subiectului, ci despre un caz ipotetic.


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 25 Apr 2013, 01:50 
Pentru Adrian pe scurt: daca executorul judecatoresc nu are ce sa execute, perimarea e inevitabila. Orice act intocmit in acest caz devine inutil, fara obiect. Creditorul trebiue sa insiste, altfel opereaza decaderea. Insa daca un creditor cere alte acte de executare silita, iar executorul nu are ce executa, e obligat sa suporte toate cheltuielile. Acestea trebuie platite in avans. Singura problema ce apare e daca opereaza sau nu suspendarea prescriptiei extinctive. E nevoie de detalii in acest sens.


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 25 Apr 2013, 02:19 
Pentru initiator si pentru cei curiosi: DE LA INCEPUT NU TREBUIE STAT DE VORBA CU CEI DE LA EOS KSI ROMANIA. SUNT DE O NESIMTIRE RARA. EI INVOCA MULTE, DAR TREBUIE SA LE SI DOVEDEASCA. MIZEAZA PE COLABORARE, IMPLICIT PE RECUNOASTERE VERBALA SAU IN SCRIS ( PRIN ANGAJAMENT DE PLATA ) A ORICAREI DATORII, CHIAR INEXISTENTE. TOATE CONVORBIRILE TELEFONICE LE INREGISTREAZA. E O REGULA: TOT CE ZICI SAU SCRII SE POATE FOLOSI IMPOTRIVA TA. SI INTRERUPE CURGEREA TUTUROR TERMENELOR. TOATE IN FAVOAREA LOR. RECOMAND CITIREA ATENTA A CODULUI CIVIL SI A CODULUI DE PROCEDURA CIVILA VECHI SI NOU. EOS KSI ROMANIA NU E INTANGIBILA. FAC PRESIUNI CU BUNA STIINTA CU UN SCOP BINE DEFINIT: INLATURAREA DE LA BUN INCEPUT A ORICAREI OPOZITII LA CEEA CE VOR EI SA FACA. VOR SA DOMINE, SI PROFITA DE ORICE SLABICIUNE. CEI CU FRICA SUNT VICTIME SIGURE. DAR POT FI USOR BATUTI IN INSTANTA.


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 12 Mar 2014, 18:13 
Curios
Curios

Membru din: 12 Mar 2014, 17:39
Mesaje: 2
Buna ziua,
Va solicit expertiza intr-o problema legata de un imprumut bancar (fara garanti/cu buletinul!) pentru nevoi personale, neachitat in totalitate din cauza pierderii serviciului.
Banca a cedat creanta respectiva in anul 2013 in favoarea firmei EOS KSI, lucru atestat de inregistrarea la A.E.G.R.M. (am verificat si este ok) si adus la cunostinta printr-o notificare de executare silita anul acesta, in februarie.
Din 2013 pana in februarie 2014 nu am primit decat foarte multe telefoane prin care eram informat ca trebuie sa fac tot posibilul sa colaborez cu ei in stabilirea unei reesalonari a sumei de 5000 de lei aflate in cauza.
De la primul telefon i-am informat ca situatia mea s-a complicat foarte rau in ultimul timp, trecand printr-un divort si negasind niciun job, ca nu am venituri si ca nu le pot achita nicio suma, oricat de mica.
Mai trebuie sa mentionez ca imprumutul a fost efectuat in iunie 2009 si data scadentei era 30.06.2011.
Cum trebuie sa procedez in continuare, in conditiile in care averea personala este derizorie in urma divortului si veniturile ocazionale sunt de subzistenta. Deocamdata locuiesc cu parintii mei, la alta adresa decat cea la care am primit notificarea.
Va multumesc anticipat.

P.S. Prescrierea va avea loc la sfarsitul lui iunie a.c., dar ce fac daca pana atunci primesc un act oficial de la un executor judecatoresc, continui eu intrebarea.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 12 Mar 2014, 18:37 
Nu are loc nicio prescriere in iunie. Termenul este intr-adevar de 3 ani, dar se reseteaza cu fiecare comunicare avuta cu ei, cu fiecare ocazie cand va recunoasteti datoria. Pentru prescriere, trebuia sa stati in casa, sa nu raspundeti la telefon si sa nu primiti niciun plic cu confirmare de primire.


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 12 Mar 2014, 19:12 
Curios
Curios

Membru din: 12 Mar 2014, 17:39
Mesaje: 2
Adi82 scrie:
Nu are loc nicio prescriere in iunie. Termenul este intr-adevar de 3 ani, dar se reseteaza cu fiecare comunicare avuta cu ei, cu fiecare ocazie cand va recunoasteti datoria. Pentru prescriere, trebuia sa stati in casa, sa nu raspundeti la telefon si sa nu primiti niciun plic cu confirmare de primire.


Va multumesc mult pentru raspuns si pentru operativitate. Revenind la subiect, spun ca doar prima data am raspuns la telefon si am confirmat creanta nestiind despre ce este vorba in primul minut. Singura lor notificare a venit la vechiul domiciliu al familiei, iar fosta sotie i-a informat deja ca nu mai locuiesc acolo si ca suntem divortati.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Executare EOS KSI ROMANIA
MesajScris: 24 Apr 2014, 09:19 
Buna ziua!
In anul 2006 am luat un credit cu buletinul de la BRD de 4000 RON. Am platit pana la jumatatea lui 2008 fiecare rata la timp. Problema a aparut in momentul in care banca ma anunta ca am 2 luni neplatite, deoarece de la ei putere mi-au platit mie chipurile o amenda (?) la regia de transport in comun (de la 15 ani nu am mai fost cu mijloace de transport in comun - e alta poveste). Am mers la banca sa vad despre ce este vorba, m-au plimbat de la birou la birou, o sapatamana si jumatate mi-au tocat nervii, am fost si la ANPC (fost OPC), am fost plimbat de colo-colo fara nici un rezultat. Peste doua saptamani am plecat si din tara dar am mai sunat sa rezolv problema intr-un fel sau altul. Rezultatul a fost niste telefoane scumpe la care am fost lasat sa astept ascultand muzica. Nu stiam atunci daca sa dau sau nu banca in judecata pentru ca Injustitia din Romania este o Loterie. Consider ca nu mai am aceaasta datorie si ca s-a prescris extinctiv. Atunci cand am facut creditul acesta locuiam la parinti. Cei de la EOS KSI au tot trimis bazaconii si falsuri cu baroul care ma executa si tot felul de acte gen bau-bau. Nu le-a raspuns nimeni ca nu pot sa raspund la nesimtire, cand banca imi ia din bani fara macar sa ma intrebe si aflu ca de 3 luni platesc altceva decat ceea ce stiam ca platesc. Acum Parintii primesc iar o "placinta" recomandata prin care sunt instintat ca ma executa silit. Semnatura mea este falsificata nu exista co-debitor pe nici una din exemplarele contractului. Sa inteleg ca acum se agata de ceva din noul cod civil? Se aplica si retroactiv?
Poprire pe salariu nu poate sa-mi puna cu nu lucrez in Romania. Nu am nimic in tara.
P.S. daca-mi scrie unu ca m-am folosit si bucurat de banii aia sa ii stea-n gat)


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 

Ora este UTC + 2


Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Executare silita in timpul contestatiei cheltuieli executare

MateiLaurian

0

2373

28 Feb 2013, 15:17

MateiLaurian Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. executare

carmen kk

1

687

27 Sep 2013, 17:20

jordan_a2010 Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. executare

carmen kk

0

327

26 Sep 2013, 15:54

carmen kk Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Cheltuieli de executare

romcos

4

3076

19 Mar 2015, 15:22

Vizitator Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. etape executare

[ Du-te la paginaDu-te la pagina: 1, 2 ]

ancu

19

3248

05 Feb 2006, 11:29

biancabianca Vezi ultimul mesaj

 


Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
Vorbeste cu altii!
Ultimele 50 de mesaje


Ordin de restrictie - Scris de user2015 in Procedura Penala la 1 Apr, 01:10
neplata pensiei alimentare - Scris de larra30 in Consulta un avocat la 1 Apr, 00:32
abuz de incredere - Scris de andrei79 in Consulta un avocat la 31 Mar, 23:00
distanta minima - Scris de cricri in Consulta un avocat la 31 Mar, 20:27
Mostenire - Scris de Adela Bratulescu in Succesiuni la 31 Mar, 17:49
redactarelacomanda.ro =teapa - Scris de teapa in Penal la 31 Mar, 17:12
contract de inchiriere solicitat de asociatia de locatari - Scris de rookie in Civil la 31 Mar, 00:37
intrebare - Scris de legisperitus in Executare silita la 31 Mar, 00:37
Executare silita - Scris de legisperitus in Executare silita la 31 Mar, 00:33
nelamuriri in legatura cu licitatiile bunurilor executate si - Scris de Vizitator in Executare silita la 30 Mar, 18:32
Executarea silita nu a incetat dupa achitarea datoriei - Scris de Vizitator in Executare silita la 30 Mar, 18:16
Program de lucru - Scris de NEDUMERIT in Muncii la 30 Mar, 13:05
Salarizare - Scris de Gabrieluta in Muncii la 30 Mar, 12:40
Taxa forfetara pentru societate suspendata - Scris de Davidddd in Drept Societar la 30 Mar, 11:45
Rezervatar - Scris de leonardo in Practica notariala la 30 Mar, 11:18
reducere varsta pensionare grupa II - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 30 Mar, 10:00
Retrocedari mostenire, - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 29 Mar, 09:46
legislatia muncii in UE - Scris de bogdanserbanoiu in Muncii la 28 Mar, 17:47
TRANZACTIA JUDICIARA - Scris de Vizitator in Civil la 28 Mar, 11:04
taxa inmatriculare - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 28 Mar, 10:53
Înstrăinare imobil - Scris de legisperitus in Civil la 27 Mar, 13:31
Poate fi executat un imobil cumparat cu ctr de intretinere? - Scris de legisperitus in Civil la 27 Mar, 13:25
stergere nume articole ziare online - Scris de MihaiTanase in Civil la 27 Mar, 02:52
Dreptul muncii - Scris de Gabrieluta in Muncii la 26 Mar, 22:47
apartament iptecat - Scris de dragos dum in Familiei la 26 Mar, 11:56
prejudiciu - Scris de rocambole in Drept Societar la 25 Mar, 23:49
Rolul activ al instantei, motiv de casare, contencios admini - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 25 Mar, 20:51
Pensie Alimentara - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 25 Mar, 19:44
am pierdut cartea de munca si nu gasesc firma cu arhiva - Scris de mariana59 in Muncii la 25 Mar, 12:36
divort - Scris de Adela Bratulescu in Consulta un avocat la 25 Mar, 11:40
Contestatie decizie de concediere - Scris de andreit2002us in Muncii la 25 Mar, 08:51
donatie - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 25 Mar, 07:55
Sediu social - activitate la beneficiari - Scris de Nafi Mall in Drept Societar la 25 Mar, 00:46
ce fel de actiune - Scris de Nafi Mall in Comercial la 25 Mar, 00:36
AVOCAT CAUT COLABORATORI! - Scris de Avocat_Cimpean in Dati de stire. la 24 Mar, 23:14
cariera - Scris de Avocat_Cimpean in BAROU la 24 Mar, 23:06
anulare, rectificare carte funciara - Scris de paul2 in Consulta un avocat la 24 Mar, 21:18
am cumparat un teren si nu vrea sa mi-l intabuleze - Scris de marius1986 in Civil la 24 Mar, 20:26
SFAT - Scris de MARIUS 76 in Civil la 24 Mar, 20:01
vechiul proprietar nu vrea sa isi radieze ipoteca - Scris de carmenb in Civil la 24 Mar, 14:41
Contestatie in anulare - Scris de carmenF in Procedura Civila la 24 Mar, 11:29
Divort cu partaj si custodie copil - Scris de Adela Bratulescu in Familiei la 24 Mar, 11:05
Nu mai pot plati abonamentele la Orange - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 23 Mar, 11:10
impozit pe chirie - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 23 Mar, 11:08
Cum se poate obtine o pensie ca urmas de detinut politic - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 23 Mar, 11:08
diagnostic gresit ,destin schimbat,viata marcata . - Scris de ionut1976 in Consulta un avocat la 22 Mar, 18:07
Caut Notar Public Indrumator pentru stagiatura - Scris de Steve Works in Practica notariala la 22 Mar, 16:08
Condamnare - Scris de MihaelaConstanta in Procedura Civila la 21 Mar, 10:54
actiune judecatoreasca impotriva deciziei de pensie - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 20 Mar, 21:05
dauna toatala vs reparatia masini ASIGURATOR ASTRA ASIGURARI - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 20 Mar, 15:32
s
u
s
s
t
o
p
j
o
s
 • alegi un avocat
 • te intalnesti cu un avocat
 • semnezi cu un avocat
 • Cauta un avocat
  Dupa nume:
  Dupa cabinet:
  DOCUMENTE UTILE
  Timbru de mediu
  Dobanda legala
  Taxa judiciara de timbru
  Cunoaste-ti problema
  Penal
  Civil
  Comercial
  Proprietate Intelectuala
  Contencios administrativ si fiscal
  Litigii de munca
  Minori si familie
  Asigurari sociale
  Faliment - procedura insolventei
  Drept maritim si fluvial
  CEDO
  Utilizatori online:
  6 utilizatori neinregistrati
  Cautari frecvente:
  Powered by phpBB Group
  Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2010 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011