|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/119 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Iulia_B
|
Subiectul mesajului: E-mailul ca proba Scris: 15 Oct 2011, 02:24 |
|
|
|
|
Buna ziua tuturor,
v-as ruga foarte mult sa ma ajutati si pe mine cu o opinie in legatura cu admisibilitatea e-mailurilor ca mijloace de proba in instanta.
Pe scurt - sunt traducator, am lucrat cu o agentie de traduceri fara a solicita avans (mda, nu vreau sa dezbat pe marginea naivitatii mele). Am toate e-mailurile de la agentie prin care mi se solicita o cotatie de pret, se accepta cotatia, se trimite comanda ferma (un formular de comanda cu toate datele, atasat e-mailului), se confirma primirea traducerii mele si a facturii si mi se solicita retrimiterea ei in format hartie, dupa care mi se spune ca este OK si in format electronic si ca sa nu o mai trimit in format hartie.
Din fericire am un domeniu de e-mail si un site, ambele inregistrate pe numele meu in Romania, deci imi pot dovedi calitatea de proprietar ''cu acte'' al adresei de e-mail.
Creanta are peste 90 de zile iar agentia nu doreste sa o achite.
Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca este posibil ca aceste e-mailuri (si comanda ferma) sa aiba rol probator in justitie.
Va multumesc anticipat pentru amabilitatea de a ma ajuta!
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
lawyer2000
|
Subiectul mesajului: Re: E-mailul ca proba Scris: 19 Oct 2011, 09:11 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Buna ziua, cu siguranta aceste corespondente reprezinta un inceput de dovada in favoarea dvs. asadar le puteti folosi cu siguranta. Cu stima.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 30 utilizatori neinregistrati
|
|