|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/41 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Ana_Carina
|
Subiectul mesajului: drepturile fostului concubin asupra copilului Scris: 29 Noi 2011, 11:52 |
|
|
|
|
Buna ziua! Prietena mea este plecata din tara, lucreaza in Italia. Are un copil minor pe care l-a lasat in grija parintilor ei, deoarece tatal copilului nu s-a interesat deloc de soarta lor, i-a dat afara din casa pe amandoi, si in putinul timp cat au fost impreuna, a abuzat-o atat fizic, cat si psihic. Problema este ca prietena mea nu a depus plangere la politie, crezand ca va fi lasata in pace. Totul a fost bine pana saptamana trecuta, cand tatal copilului a luat copilul de la parintii fetei, si nu l-a mai adus inapoi nici pana azi. Prietena mea este disperata, daca pleaca din Italia acum risca sa isi piarda locul de munca, ce se poate face, fara a fi nevoita sa vina in tara? Multumesc, astept raspunsul dumneavoastra!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 40 utilizatori neinregistrati
|
|