Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Autentificare

TRIMITE INTREBAREA TA

Autor Mesaj
05 Feb 2012, 11:14
Datele de contact sunt accesibile doar avocatilor inregistrati!
Vrei sa te inregistrezi ca avocat?
In urma unui proces de partaj bunuri(casa construita impreuna cu fosta sotie pe terenul(4000 m2 )ei, am obtinut jumatate din valoare casei in bani ,fosta sotie n a reusit sa mi plateasca sulta de bani ,am executat o silit si am cumparat casa la licitatie crezand c am cumparat si terenul de sub casa dupa spusele executorului judecatoresc!surpriza ?la cartea funciara n am reusit s o notez pentru motivul ,, n am cumparat si terenul".Am initiat o actiune in justitie pentru a cere drept de superficie..problema este urmatoarea fosta sotie NU VREA SA MI VANDA TERENUL!in plus cere pt 500 m2(suprafata ocupata de casa) O CHIRIE LUNARA DE 4000 EUROS cu scopul precis pentru a ma impiedica sa folosesc casa!!!!!!!!!!!!!!!!1 Are dreptul ceara chirie?2 ce drepturi am stiind ca cu ea n o sa gasesc niciodata o solutie reala si corecta!ma poate obliga instanta sa i platesc chirie ?Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
D CIOCAN

07 Feb 2012, 11:48

Buna ziua,

Puteti dovedi ca pretul chiriei este absurd si astfel instanta o poate obliga sa va ofere o chirie lunara la un pret real

Cuculis I. Sanda 

RASPUNDE
 [ 2 mesaje/104 afisari ] 

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2010 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011