|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/180 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Amaila
|
Subiectul mesajului: Divortul si testul de paternitate Scris: 02 Mar 2009, 11:48 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna. Am un prieten care are o probelma. Prietenul meu s-a casatorit aproximativ cu un an in urma , sotia sa la parasit in octombrie 2008 , aceasta fiind si insarcinata. Problema e ca ei stateau steau la parintii lui insa domicilul din buletin e unde sta ea acum . Aceasta la amenintat ca inainteaza proces ca el ar fi parasit domiciliul si nu ea , cum defapt s-a intamplat . Inca o problema ar fi ca el nu e sigur ca copilul e al lui cum trebuie sa procedeze? , cand trebuie sa ceara testul de paternitatea?Dvortul nu a fost inca inaintat de nici unul , trebuie sa inainteze intai divortul , ce e de facut?El are un imobil dobandit inainte de casatorie prin vanzare-cumparare , ea poate sa aiba ceva drepturi asupra imobilului ??Va rog sa imi dati un raspuns . Va multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gaby01
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Mar 2009, 14:01 |
|
|
|
|
-sa introduca actiune de divort ...el ca sa evite din start tam-tam cu parasirea de domiciliu
-sa-si ia un avocat
-atata timp cat imobilul l-a obtinut el dinaintea casatoriei, este bun propriu si ca atarare nu este supus partajului
i
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 57 utilizatori neinregistrati
|
|