|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 11 mesaje/282 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
joana28
|
Subiectul mesajului: divort posibil fara schimbarea actelor dupa casatorie? Scris: 06 Sep 2005, 18:03 |
|
|
|
|
sunt in strainatate si as dori ca un avocat sa ma reprezinte la divort, printr-o procura. problema este ca nu mi-am schimbat actele dupa casatorie. ce solutie am? multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 19:04 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Nu cred ca este o problema... Unde a fost ultimul d-voastra domiciliu comun, unde locuieste acum sotul si unde locuiti d-voastra?
|
|
| Sus |
|
 |
|
joana28
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 19:30 |
|
|
|
|
domiciliul nostru comun a fost in romania, sotul locuieste la aceeasi adresa iar eu locuiesc in austria, de 2 ani si 6 luni. practic am locuit impreuna doar o luna, dupa casatorie. pe certificatul de casatorie am numele sotului, dar buletinul si pasaportul sunt inca pe numele pe care l-am avut inainte de casatorie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 19:33 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Unde anume in Romania?  ...asta pentru ca la instanta de la domiciliul comun va trebui introdusa actiunea de divort.
|
|
| Sus |
|
 |
|
joana28
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 19:48 |
|
|
|
|
in iasi, dar nu cred ca orasul are importanta:)
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 19:53 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Ba are f. mare importanta, pentru ca v-am spus ca in functie de ultimul domiciliu comun se stabileste si competenta de solutionare (in acest caz Judecatoria Iasi)
|
|
| Sus |
|
 |
|
joana28
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 20:00 |
|
|
|
|
ok..acum ce trebuie sa fac? sa gasesc un avocat ,din iasi. stiu ca un avocat ma poate reprezenta la divort, printr-o procura. problema mea este daca pot face aceasta procura cu numele pe care l-am avut inainte de casatorie(toate actele sunt cu acest nume) ,iar pe certificatul de casatorie am numele sotului. multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 20:05 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Din moment ce nu v-ati schimbat actele, cred ca nu veti putea da procura decat cu numele trecut in actul de identitate.
|
|
| Sus |
|
 |
|
joana28
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 20:16 |
|
|
|
|
si nu ar fi o problema la divort daca procura este pe un nume care nu corespunde cu cel de pe certificatul de casatorie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 21:09 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Dar se poate observa usor ca este vorba de aceeasi persoana.
|
|
| Sus |
|
 |
|
joana28
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 21:18 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 11 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 50 utilizatori neinregistrati
|
|