|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/97 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
rares85
|
Subiectul mesajului: Din nou toata scoala? Scris: 08 Sep 2010, 12:18 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Bunazia.
Am avut un proces la inceputul acestui an pentru conducere in stare de ebrietate,azi am scos de la tribunal hotararea judecatoreasca cu mentiunea ca a ramas definitiva in data de 02.02.2010.Am dus-o la politia rutiera unde mi s-a spus ca permisul se anuleaza,l-am intrebat pe politistu de acolo daca trebuie facuta toata sc. de sofer sau doar dosaru(analize,pshiologic,legislatie,etc.),fara orele de condus,raspunsul cu o jumatate de gura a fost ca el nu stie si sa intreb la o sc.de sofer (daca politia rutiera nu stie,atunci cine) tocmai de asta am intrat in ceata,la 2 sc, mi-au spus ca orele sunt facultative iar la 3 sc. mi-au spus ca sunt obligatorii,ultima speranta imi era la politie dar...............Acuma cine a trecut prin asta si stie 100% rog sa-mi spuna si mie daca trebuie facute ore sau nu?Doar cine stie nu presupuneri.Multumesc anticipat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, andr33a_rose, 65 utilizatori neinregistrati
|
|