|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/75 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
lus iasi
|
Subiectul mesajului: Din nou Orange Scris: 03 Ian 2012, 14:56 |
|
|
|
|
In nov. 2006 am procedat la cesionarea telefonului de pe persoana fizica pe firma pe care o infiintasem. Operatorul Orange mi-a comunicat ca NU SE POATE face cesiunea daca vechiul client mai are debite, am achitat la zi si S-A PUTUT semna cesiunea, debitele fiind platite si balanta zero. In ianuarie 2007 am primit factura societetii in care era stipiulat " term cr " persoana fizica. In nov 2010 EOS KSI ma informeaza ca de fapt mai era o datorie, aparuta dupa semnarea cesiunii sau inaintea cesiunii datorie cesionata lor de orange si ca sa le platesc datoria plus dobanzi. Drept care am considerat " inducere si mentinere in eroare" si am depus plangere penala. Am purtat o corespondenta cu orange care mi-au confirmat si in scris faptele ba mai mult au emis o factura storno pe datoria inventata. Acum procuratura cam treneaza m-am adresat media si presedintiei, dar situatia este cam grea. Nu stiu daca am facut bine sau nu.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, 53 utilizatori neinregistrati
|
|