| Autor |
Mesaj |
|
jilly_902000
|
Subiectul mesajului: despre controlul medical-va rog sfaturi!!! Scris: 30 Mar 2010, 20:12 |
|
 |
| Curios |
 |
|
|
Buna seara,
Stiti cumva in ce consta controlul medical?? Eu o am o boala de piele si anume vitiligo si as dori sa stiu acest lucru,pentru a sti daca acest lucru poate fi un impediment in sustinerea acestui examenla inm din toamna.
Va multumesc din suflet!!
Oseara buna si multa sanatate
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: despre controlul medical-va rog sfaturi!!! Scris: 30 Mar 2010, 20:23 |
|
|
|
Cred ca, controlul medical urmareste ca tu sa stai bine cu inima sau alte functii importante si sa fii rezistent(a) la stress, dpdv dermatologic nu am idee.
|
|
| Sus |
|
 |
|
jilly_902000
|
Subiectul mesajului: Re: despre controlul medical-va rog sfaturi!!! Scris: 30 Mar 2010, 20:34 |
|
 |
| Curios |
 |
|
|
multumesc
ce ma sfatuiti sa intreb direct la csm sau macar poate careva dintre voi, sa-mi recomande numele/adresa/telefonul celor de la clinica unde se desfasoara controlul medical,ca pot intreba direct la ei.
multumesc mult
|
|
| Sus |
|
 |
|
macri
|
Subiectul mesajului: Re: despre controlul medical-va rog sfaturi!!! Scris: 09 Apr 2010, 15:08 |
|
 |
| Curios |
 |
|
|
Buna!
Au stabilit zilele pentru examinarea medicala. Eu am o problema, nu stiu cat e de mare, dar o am. Nu am medic de familie. Nu am platit asigurare de sanatate. Daca a mai fost careva in situatie mea sau daca ati auzit de un caz similar, va rog, sa imi spuneti cum s-a rezolvat.
Va multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
cyclop
|
Subiectul mesajului: Re: despre controlul medical-va rog sfaturi!!! Scris: 09 Apr 2010, 19:17 |
|
 |
| Membru senior |
 |
|
macri scrie: Buna!
Au stabilit zilele pentru examinarea medicala. Eu am o problema, nu stiu cat e de mare, dar o am. Nu am medic de familie. Nu am platit asigurare de sanatate. Daca a mai fost careva in situatie mea sau daca ati auzit de un caz similar, va rog, sa imi spuneti cum s-a rezolvat.
Va multumesc! Nu e nicio problemă, asigurarea n-are legătură cu analizele astea. Îţi vei plăti analizele la care ai fost programat, indiferent dacă ai sau nu medic de familie ori asigurare medicală.
_________________ Nu ne certãm, discutãm aprins...
|
|
| Sus |
|
 |
|
triton
|
Subiectul mesajului: Re: despre controlul medical-va rog sfaturi!!! Scris: 09 Apr 2010, 22:21 |
|
 |
| Membru activ |
 |
|
|
iti trebuie adeverinţă de la medicul de familie aşa că inscrie-te la unul!
|
|
| Sus |
|
 |
|
triton
|
Subiectul mesajului: Re: despre controlul medical-va rog sfaturi!!! Scris: 10 Apr 2010, 07:25 |
|
 |
| Membru activ |
 |
|
|
La controlul medical te prezinţi cu o adeverinţă că nu figurezi in evidenţe cu boli cronice, de la medicul de familie. N-am idee ce consecinţe are faptul că nu duci o asemenea adeverinţă...
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: despre controlul medical-va rog sfaturi!!! Scris: 10 Apr 2010, 14:49 |
|
|
|
E mai bine de la medicul de familie decat de la institutul medico legal, caci pe adeverinta aia trebuie specificat : Apt clinic .
|
|
| Sus |
|
 |
|
| Ultimele 30 de mesaje |
|
|
|
| Cine este online |
Utilizatori înregistraţi: Ask Jeeves [Bot] chimera elena40 Exabot [Bot] Google [Bot] MSN [Bot] Yahoo [Bot]
În total sunt 39 utilizatori conectaţi :: 7 înregistraţi, 0 invizibili şi 32 vizitatori |
| Executari silite |
|
|